HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
LAUFENN LK41 Plus
165/65R14 79 T
15 500 Ft
LAUFENN
LAUFENN LK41 Plus 165/65R14 nyári gumi

165/65R14 LAUFENN LK41 Plus - nyári gumi 79 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
70
15 500 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
G FIT EQ+
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Indonézia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

79

A(z) Laufenn - Lk41 plus gumi jellemzői:

Laufenn LK41 Plus nyári gumi

Az új Laufenn LK41 Plus nyári gumi egy izgalmas, személyautókra tervezett prémium túra-abroncs - az alacsony árú, gazdaságos megoldásokat kínáló szegmensből. A modellt a Laufenn G FIT EQ alapján fejlesztették ki, és tovább optimalizálták a nedves felületek gördülési ellenállásának, valamint az általános stabilitás további javításának érdekében. 

A futófelület szerkezete a nagy hőelvezetésre összpontosít, míg a fejlett, többordás aszimmetrikus kialakítás növeli a tapadási teljesítményt.

Ha Laufenn LK41 Plus nyári gumi, akkor kedvező menetminőség

Az LK41 Plus a hatékonyság, a teljesítmény és a biztonság egyensúlyban tartására készült. A Laufenn G FIT EQ + néven is elhíresült modell, megfelelő kényelmet nyújt a hosszú, monoton ingázások során - az időjárástól függetlenül.  

Nagyszerű irányíthatóság, egyenletes nyomáseloszlás és erős felépítés jellemzi. Esetében, a specifikus oldalfal konstrukció hosszú élettartamot biztosít. Kielégítő vezetési manőverezhetőségre tervezték, és minden körülmények között meglepő mozgékonysággal büszkélkedhet.

Azonban, leginkább a gazdaságosság az egyik legfőbb oka annak, hogy a Laufenn e kiemelkedő termékét annyian megkülönböztetik a versenytársaitól.

Laufenn LK41 Plus nyári gumi: avagy a pompás ár-érték arány magasiskolája

Az európai piacra specializálódott Laufenn egyedülálló nyári abroncsainak birtokában, biztos lehet a gazdaságos mutatókban. De a termékek további előnyei közé tartozik a kedvező mértékű zajszint és a vonzó kialakítás is.

Most pedig, a vállalat ismét egy olyan eszközt teremtett a sofőrök számára, amely az útviszonyoktól és az időjárástól függetlenül is képes zökkenőmentesen gurulást kínálni.

Ez a Laufenn LK41 Plus nyári gumi, amely kiérdemelte helyét a páratlan ár-érték arányával, valamint a minden szempontból elismerésre méltó minőségével.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek