HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK WINTER ICEPT EVO3 X W330A
225/65R17 106 H
54 445 Ft
HANKOOK
HANKOOK WINTER ICEPT EVO3 X W330A 225/65R17 téli gumi

225/65R17 HANKOOK WINTER ICEPT EVO3 X W330A - téli gumi 106 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
B
72
54 445 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

106

A(z) Hankook - Winter icept evo3 x w330a gumi jellemzői:

A Hankook Winter i*cept evo3 jól reagál az időjárás kihívásaira! 

 

A Hankook megújítja téli gumikínálatát a Winter i*cept evo3 és a Winter i*cept evo3 X érkezésével. A dél-koreai gumiabroncsgyár piacra dobta az új téli abroncsot a személygépkocsik számára, és egy másik változatát a városi terepjárókhoz. A téli gumi irányított futófelületű mintázattal rendelkezik, és technikai újítások révén kiváló tapadást nyújt havas és nedves felületeken.

 

Winter i*cept evo3 téli gumiabroncs személyautókhoz

 

Sikeres volt a korábbi Winter i*cept evo2, amely számos prémium európai járműgyártó számára eredeti felszerelésként szolgált. A német AutoBild magazin tesztjén már elnyerte az „Exemplary” (példaértékű) minősítést a Winter i*cept evo3 gumi 245/45 R18 100 V méretű gumiabroncsokkal egy 5-ös BMW-n használva.

Az új Hankook téli gumik sajátossága a futófelület mintázatának fejlesztésében és technológiájában mutatkozik meg. A koreai márka először választotta az irányított futófelület mintázatát. Ez a fajta minta kiváló tapadást biztosít a havon, és csökkenti az aquaplaning kockázatát is.

 

„A Winter i*cept evo3 fejlesztőmérnökei egyedi téli autógumit hoztak létre a termékek széles skálájával, amelyek különösen jól tudnak reagálni a változó és egyre szélsőségesebb téli időjárási körülményekhez. Ezért bízunk abban, hogy ezek az új futófelület-minták megfelelnek a járművezetők igen magas elvárásainak.

 

A Hankook figyelembe vette az éghajlatváltozást, ahol az enyhe hőmérséklet váltakozik a hideg hőmérséklettel, például a száraz napok váltakoznak az erős csapadékkal. Az új téli abroncsnak gyorsan kell reagálnia ezekre a váratlan időjárási helyzetekre. Ennek érdekében a futófelület természetes fenyőgyantákat és speciális adalékokat tartalmaz, így a gumi alacsony hőmérsékleten rugalmas marad. Ezzel jelentősen javítva a nedves felületek tapadását is. Az iránymintával és a V alakú futófelülettel a féktávolság nedves úton 7%-kal, hóban pedig 10%-kal rövidebb, mint a korábbi mintázatban.

 

A nano-szilícium-dioxid-keverék és a 3D lamellák segítenek a gumiabroncsban alkalmazkodni a felület típusához az eredményesebb tapadás érdekében. A tömbök hatékonyan megfogják a havat, hogy stabilitást és biztonságot nyújtsanak a havas utakon történő közlekedéshez.

 

Milyen méretű gumiabroncsok állnak rendelkezésre a Winter i*cept evo3-hoz?

 

A Hankook Winter i*cept evo3 személygépkocsikhoz 50 méretben, 17 és 21 hüvelyk közötti méretben kapható a „H” -tól „W” -ig terjedő sebességmutatókhoz.

 

A különböző független teszteken elért eredmények alapján nagyon jó „vízen csúszás” ellenállással rendelkezik, viszont az abroncs zajkibocsátása hangos, főleg, ha autópályán közlekedünk.

 

A vállalat váltja a Michelint, hogy abroncsokat szállítson a Formula E harmadik generációs autóihoz 2022-től.

 

A Hankook abroncsok, idesorolva a Hankook Winter i*cept evo3-at, megfizethetőek és tartósak - ideális kombin

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek