HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK WINTER ICEPT EVO2 W320
245/40R21 100 V
88 230 Ft
HANKOOK
HANKOOK WINTER ICEPT EVO2 W320 245/40R21 téli gumi

245/40R21 HANKOOK WINTER ICEPT EVO2 W320 - téli gumi 100 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
72
88 230 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

100

A(z) Hankook - Winter icept evo2 w320 gumi jellemzői:

  1. Hankook W320, a megbízható téli abroncs

A Hankook a személygépkocsik számára fejlesztette ki a Hankook W320 téli abroncsot, ami kiváló teljesítményt nyújt a havas, jeges úton egyaránt. A Hankook azok számára ajánlja abroncsait, akik a középkategóriában keresgélnek, napi rendszerességgel használják az autójukat és fontos számukra a jó minőség és a tartósság, magas kopásállóság. A Hankook a világ egyik meghatározó gumiabroncs gyártója, nyolcvan éves tapasztalattal. A Hankook története Koreában kezdődött még 1941-ben, a név pedig összeforrt a minőséggel, technológiai fejlettséggel. 


Ilyen abroncsokat kínál a Hankook a téli időszakra is, melyek mind anyagukban, mind mintázatukban megfelelnek a tél kihívásainak. Legyen szó akár vastag hórétegről, akár jeges-nedves útról. Hogy hogyan? 

A Hankook W320 mintázata

Mintaárkait úgy alakították ki, hogy erősen tudjon kapaszkodni a jégen is. Oldalsó, jégcsákány alakú mintaárkai szinte kaparják az útfelületet, illetve azon a jeget és a havat egyaránt. Így az abroncs kiválóan teljesít a havas, jeges úton egyaránt. A havas úton való kimagasló vonóerő-átvitelről a cikk-cakkos mintaárkok gondoskodnak, melyek a keresztezési pont növelésével még a fékteljesítményt is javítják. 


Háromdimenziós lamellái vizes és havas úton fejtik ki optimális hatásukat, alsó bemetszései pedig a kanyarokban gondoskodnak a jobb tapadásról. A szélesebb vállrésze szintén hozzájárul a jobb tapadáshoz és irányíthatósághoz. A jobb tapadásról és kanyarodásról az optimalizált kocka alakú mintaelemek gondoskodnak, melyek segítségével nagyobb flexibilitás érhető el, emellett optimális érintkezési felületet biztosítanak. Harminc százalékkal szélesebb vízelvezető mintaárkai gondoskodnak továbbá arról, hogy az abroncs gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet, így minimalizálva az úgynevezett aquaplaning kockázatát, ebben segít az Aqua Slant technológia is, megnövelt keresztmetszeti területekkel. 

Tapadás és keménység 

Az abroncs szerkezetét is úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a tél valamennyi kihívásának. Így szilika keverékének köszönhetően jobb a vonóerő-átvitele havon és nedves felületen, az alacsony gördülési ellenállás pedig a kedvezőbb üzemanyag-fogyasztáshoz is hozzájárul. A teljes burkolata illesztésmentes, megerősített övpánttal, ami erős futófelületet képez. Széles acél övrétege pedig hozzájárul a futófelület optimális merevségéhez és ezáltal a jobb kezelhetőséghez. A Hankook W320 így válik tartós, jól kezelhető téli abronccsá, ami hozzájárul a jobb vezetésélményhez. MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia