HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK W320B
195/55R16 87 V
41 395 Ft
HANKOOK
HANKOOK W320B 195/55R16 téli gumi

195/55R16 HANKOOK W320B - téli gumi 87 V

DEFEKTTŰRŐ:
Igen
ERŐSÍTETT:
Nem
E
C
72
41 395 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Igen

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

87

A(z) Hankook - W320b gumi jellemzői:

  1. Aszimmetrikus futófelülettel a téli utakon, ez a Hankook W320B

Ideális választás azoknak, akik kiváló minőségű középkategóriás abroncsot keresnek, a Hankook W320B egy ilyen téli gumi. Havas úton kiválóan irányítható, jól tapad, jól fékezhető, jól gyorsul és precízen kormányozható. Egy téli abroncsnál ezek a legfontosabb szempontok, hisz a tél számos kihívás elé állítja az úton lévőket. 


Szélsőséges útviszonyok, és hőmérsékleti tartományok. Mindezek között kell ugyanolyan jól tapadnia és viselkednie egy téli abroncsnak. A nagy hidegben is meg kell, hogy őrizze rugalmasságát, nem szabad, hogy merevvé váljon, hisz így csökkenne a teljesítménye. Hogy milyen újításokkal bír a Hankook W320B?

Irányítás és fékezés 

Az abroncs futófelülete aszimmetrikus, ennek köszönhetően kiváló teljesítménnyel bír havas és jeges úton egyaránt. A felület külső mintázata az irányíthatóságban, míg a belső fele a fékezésben nyújt segítséget. 


A kapaszkodóélek számát az elődhöz képest 25 százalékkal megnövelték, így az abroncs szinte harapja a havat, kiemelkedően jól tapad a havas felületen. A széles vállblokkok hozzájárulnak ahhoz, hogy az abroncs jól tapadjon  minden útfelületen. A nedves úton való kiváló teljesítményét a körbefutó egyenes mintaárkok felelnek, melyből kettőt is kapott a Hankook W320B. Az abroncsot a nagy teljesítményű autók számára fejlesztették ki. 


Azok számára jelent ideális választást, akik a középkategóriában keresgélnek, de nem szeretnének lemondani a minőségről, a tartósságról és a kényelemről. Bár a tél sok kihívás elé állítja a sofőröket, azonban ez nem jelenti egyúttal azt is, hogy le kellene mondani a vezetés élményéről. Hisz legyen szó akár hóról, esőről vagy jégről, a téli vezetés igenis lehet szép. 

Hankook W320B, a kiszámítható abroncs

Ehhez viszont olyan abroncsot kell választani, amiben megbízunk. Ami kiszámítható, tartós. Amiről tudjuk, hogy jól tapad a hóban és a jégen is, ami a vásárlói tapasztalatok alapján is kiváló minőségű. Ami precízen irányítható, stabil az egyenes úton és a kanyarokban egyaránt. Aminek rövid a fékútja, ami jól gyorsul. 


Mindezeket a szempontokat érdemes figyelembe venni akkor, amikor az ember téli abroncsot választ. Az igényeket és a lehetőségeket is, valamint azt is meg kell nézni, hogy télen mennyit használjuk az autót. A Hankook azok számára gyártja abroncsait, akik minden nap autóba ülnek, így ezek a gumik tartósak, magas kopásállóságúak és megbízhatóak. Az ilyen abronccsal  pedig, mint a Hankook W320B élmény a vezetés, a téli körülmények között is. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek