HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK WINTER ICEPT RS2 W452
175/65R15 84 T
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
HANKOOK
HANKOOK WINTER ICEPT RS2 W452 175/65R15 téli gumi

175/65R15 HANKOOK WINTER ICEPT RS2 W452 - téli gumi 84 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
71
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

84

A(z) Hankook - Winter icept rs2 w452 gumi jellemzői:

Miért lehet tökéletes választás számunkra a Hankook Winter iCept RS2 téligumi?

 

A Hankook Winter iCept RS2 egy olyan biztonságos, és strapabíró téli gumiabroncs, mely tökéletesen megállja a helyét legyen szó jeges, vagy havas útviszonyokról. Tervezése, és fejlesztése során gondosan ügyeltek arra, hogy az abroncs még jobb tapadást tudjon biztosítani, mint a korábbi téligumik, ennek köszönhetően igen jó eredményeket ért el a legnagyobb abroncsteszteken is.

 

A téligumikat szakemberek szerint akkor érdemes felszerelni, amikor a nappali átlaghőmérséklet már 7 Celsius fog alá süllyedt. A téli gumiabroncsok mind anyagösszetételükben, mint mintázatukban hozzájárulnak ahhoz, hogy az autósok a lehető legnagyobb biztonságban tudjanak útnak indulni a téli hónapokban. Ha azonban téligumi vásárlás előtt állunk könnyen lehet, hogy kicsit elveszve érezzük magunkat a rengeteg gyártó, hatalmas kínálata miatt.

 

Miért szeretik ennyire sokan a Hankook gumikat?

 

Az, hogy számunkra melyik abroncsgyártó cég termékei lesznek a befutók, nagyon sok mindentől függhetnek. Gumivásárlás esetén az abroncs ára mellett érdemes még néhány dolgot figyelembe venni.

A legfontosabb amit tudnunk kell, hogy az autónknak pontosan mekkora méretű gumiabroncsra lesz szüksége. Sajnos ha figyelmetlenségből rossz méretű gumit vásárolunk meg, az a későbbiek során nagyon sok bosszúságot fog még okozni számunkra.

Téligumik vásárlása során fontos azt is tudni, hogy ott ahol élünk, körülbelül milyenek szoktak lenni a téli hónapok, mennyire van hideg, és mennyire szokott elhúzódni a tél. Illetve lényeges abroncsvásárláskor még az is, hogy az autónkat milyen körülmények között, és átlagosan mennyit fogjuk majd használni.

 

A hatalmas abroncskínálatban természetesen találhatunk magasabb, és alacsonyabb áron fekvő gumikat is. Laikusként talán nehéz lehet eldönteni, hogy melyik márka mellett tegyük le a voksunkat, éppen ezért érdemes ilyenkor átolvasni az abroncsteszteket is, ahol sorra letesztelik a legismertebb márkák gumiabroncsait, azért, hogy az autósok könnyebben el tudják dönteni melyik gumi lesz számukra a legtökéletesebb. A Hankook gumikat sokan azért szeretik mert annak ellenére hogy egy prémium minőségű, megbízható abroncsról beszélünk viszonylag alacsony áron megvásárolhatóak, tehát az átlagembernek is lehetősége van megbízható, és jó gumiabroncsot felszerelni a kocsijára.

 

Vajon milyen eredményeket ért el a Hankook Winter iCept rs2 téligumija az abroncsteszteken?

 

Az Autobild 2018-ban összesen 51 téli gumiabroncsot vett górcső alá, és vizsgálta azokat meg több szempontból is. A téligumik esetében mindenképpen fontos az, hogy milyen tapadási, és fékezési tulajdonságokkal rendelkeznek, éppen ezért a teszt során ezeket nézték meg legelőször.

A Hankook Winter iCept rs2 téligumiját ebben az évben 195/65 R15 méretben vizsgálták meg. A téli gumiabroncs fékezési tulajdonságaira, féktávolságára kíváncsiak voltak nedves, havas útviszonyok között is.

 

Ezt követően megvizsgálták az abroncsok zajszintjét, vagyis azt, hogy menet közben mennyire hangosak, illetve az értékelésnél figyelembe vették még a kopásállóságát, és az autó fogyasztását is.

Az összesen 51 téligumi közül a Hankook Winter iCept rs2 téligumi195/65 R15 méretben a 4. helyezést érte el, ami egy kiváló teljesítménynek számít.

A Hankook abroncsait leginkább azoknak a autóvezetőknek szokták ajánlani, akik számára különösen fontos a balesetmentes és biztonságos vezetés, mégsem szeretnének nagyon sok pénzt költeni a gumikra. A Hankook gyártó igen kedvező áron kínál a vásárlói számára olyan kiváló, prémium minőséggel rendelkező gumikat, amelyek hosszú éveken át biztonságos közlekedést tudnak nyújtani.

 

Miben rejlik a Hankook Winter iCept rs2 téli gumiabroncs titka?

 

A Hankook iCept rs2 gyártása során rengeteg újításon és fejlesztésen ment keresztül. Elődjéhez, a Hankook Winter iCept RS W442-höz képest jóval erősebb, strapabíróbb abroncsot sikerült létrehozni, annak ellenére hogy nem egy túl drága gumiról beszélünk.

Ez a gumi 2015-ben került a piacra, napjainkban megvásárolhatjuk 195/65 R15-ös méret mellett még 185/65 R14, 195/55 R16, illetve 205/55 R16, és 175/65 R14 méretekben egyaránt.
Árát tekintve valóban egy viszonylag olcsó gumiról beszélünk, hiszen a 205/55 R16-os mérettel rendelkező abroncs körülbelül 25-16 000 forintért lehet a miénk.

 

Ahhoz, hogy ez az abroncs még jobban tudjon tapadni a nedves, csúszós, akár jeges útfelületekhez, kapaszkodóéleket kapott, illetve emiatt a speciális futófelületi mintázat kifejlesztésére is sor került. A felületi mintázat újításának köszönhetően ezzel az abronccsal még biztonságosabb lett a vezetés a téli útviszonyok között. A korszerűsítések miatt az abroncson található kapaszkodóélek 17%-kal lettek nagyobbak. A gumiabroncs speciális összetétele teszi lehetővé azt, hogy a gumi nagyon alacsony hőmérsékleten sem válik keménnyé, rideggé és rugalmatlanná.

A gyártó ezt a téligumit úgy alkotta meg, hogy a szimmetrikus abroncsot futófelületi lamellákkal látta el, ennek köszönhetően a tapadása még jobb, még dinamikusabb lett. Ezeknek a lamelláknak köszönhetően rövidebb lett a fékút, könnyebb az autót irányítani, kormányzáskor is kevesebb az esély a kicsúszásra. A Hankook Winter iCept rs2 pozitív tulajdonságaihoz többek között hozzájárul az is, hogy a téligumikhoz képest viszonylag halk, alacsony zajszinttel rendelkezik.

 

Milyen újításokon ment keresztül a gumi?

 

A Hankook Winter iCept rs2 téligumi egy prémium minőséggel rendelkező gumiabroncs, mely kiváló lehet azoknak az autósoknak, akiknek nagyon fontos télen is a stabil, és biztonságos autóvezetés. A 3D lamelláknak, és az oldalfali megerősítésnek köszönhetően ennek a guminak nem okoz problémát a jeges úton való közlekedés, és kanyarodás sem. Az újítások lehetővé teszik azt, hogy elkerüljük a kanyarodások következtében előforduló deformitásokat, illetve hogy az abroncs egyenetlenül kopjon el.

A blokkmozgás mintázatának köszönhető tökéletesebb a teljesítménye nedves, havas útviszonyok között, míg a a korszerű, másodlagos csatornák miatt lecsökkent a kisodródás kockázata is. Az abroncsokon megtalálható vízelvezető csatornák pedig olyan szorosan tudnak egymáshoz csatlakozni, hogy a korábbinál sokkal jobban tudja a gumi kiszorítani magából a felgyülemlett csapadékot. A korszerűsítések során az abroncs anyagösszetételében még több szilika került, ennek köszönhetően lett az abroncs rugalmasabb, és könnyen kezelhető még nagyon hidegben is.

 

 

Különleges mintázat az elődjéhez viszonyítva 8%-kal jobb fékezési tulajdonságokat tud biztosítani ennek a télguminak, így garantáltan jó választás lehet még azoknak az autósoknak is akik egyébként tartanak a téli vezetéstől. Az abroncs mintázati, és anyagösszetételi korszerűsítéseire azért volt szükség, hogy a cég egy még jobb, még stabilabb abroncsot tudjon piacra dobni, mely mára már az autósok egyik legnagyobb kedvencévé vált. A Hankook Winter iCept Rs2 idén is tökéletes választás lehet, abban az esetben ha jó áron szeretnénk egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező téli gumiabroncsot vásárolni.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek