HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
41 885 Ft
RIKEN
RIKEN CARGO 215/65R16 nyári gumi

215/65R16 RIKEN CARGO - nyári gumi 109/107 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
D
C
72
41 885 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

109/107

A(z) Riken - Cargo gumi jellemzői:

Kishaszongépjárművek számára kifejlesztve: Riken Cargo nyári gumi

Kishaszongépjárművek, kisteherautók számára készült a Riken Cargo nyári gumi, ami egy rendkívül költséghatékony választás. Emellett biztonságos és tartós megoldást is kínál a kishaszongépjárművek számára. A japán Riken terméke, akik kifejezetten a budget/olcsó kategóriás szegmensben gyártanak abroncsokat. Európában kapható gumiabroncsaik megbízhatók, tartósak, és jól teljesítenek a különböző körülmények között. Ma a Riken már a Michelin csoport tagjaként gyártja olcsó abroncsait.

 

Személyautók és kisteherautók számára egyaránt. Abroncsvásárlás előtt érdemes feltérképezni a kínálatot, ehhez szükséges a pontos méret ismerete, ez alapján szűrhetjük a találatokat egy webáruházban. Ezen kívül az is fontos, hogy milyenek a vásárlói vélemények az abroncsról, illetve az is, hogy milyen helyen végzett az abroncs a különböző teszteken. A teszt fontos, mert ilyenkor független körülmények között vizsgálják meg az abroncsokat, az egyik legjobban várt teszt a német autóklub az ADAC évről-évre elvégzett tesztje. Ez az abroncs 2020-ban jelent meg és azóta már számos esetben bizonyított.

Fókuszban a  Riken Cargo nyári gumi

Ez az abroncs 14-16 col átmérő közti méretekben kapható, többféle méretben és sebességindexszel. Ez utóbbi fontos, amikor kisteherautó számára keresünk nyári abroncsot, mint ahogy az is, hogy megnézzük, hogy mekkora súllyal terhelhető az adott abroncs. Ezeket mind megtaláljuk az abroncs leírásában és címkéjén. Ha pedig már a címkénél tartunk, ott megtudjuk az alapvető tulajdonságokat is. 2021 májusa óta egységes uniós címkét találunk minden abroncson, ezen a zajszintet, a nedves úton való tapadási képességet és az üzemanyag-hatékonyságot látjuk meg. A  Riken Cargo nyári gumi esetében is létezik ez a címke. Az üzemanyag-fogyasztást nézve az A-tól E-ig terjedő skálán a D besorolást kapta, míg a nedves  úton való tapadás alapján a C-osztályba került, tehát a középmezőnyben helyezkedik el. A zajszintje pedig szintén átlagosnak mondható, 72 decibel.

 

Mintázatát és szerkezetét is úgy alakították ki, hogy megfeleljen a kihívásoknak, hogy jól teljesítsen száraz és nedves úton egyaránt, hogy egyenes úton és kanyarokban is stabil legyen. Bélelt aszimmetrikus futófelületi mintázatának része 3 hosszanti barázda, melyek nagy szerepet játszanak a víz gyors és hatékony kivezetésében, így minimalizálva az aquaplaning, azaz a vízen felúszás kockázatát. Több tömör futófelületi blokkot is találunk, a lamellás és lépcsőzetes kialakítású mintázat felel a még jobb tapadásért fékezéskor és ahhoz is hozzájárul, hogy laza talajon is jól vezethető legyen az autó. A szögletes vállaknak és a lapos profilnak a kanyarokban lehet igazán érezni a hasznát, a stabilitás szintén hozzájárul a még nagyobb biztonsághoz. Az abroncs robusztus szerkezetű, kiváló a teherbírása.

 

A  Riken Cargo nyári gumi ideális választás kishaszongépjárművek számára, amikor fontos a jó ár és a megbízhatóság, emellett pedig a tartósságról sem szeretnénk lemondani.

 

 

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek