HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK W452
185/65R14 86 T
31 710 Ft helyett
22 200 Ft
HANKOOK
HANKOOK W452 185/65R14 téli gumi

185/65R14 HANKOOK W452 - téli gumi 86 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
71
31 710 Ft helyett
22 200 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

86

A(z) Hankook - W452 gumi jellemzői:

A Hankook W452 téli gumi még jobb, mint az előző

A Hankook W452 téli gumi a W442 továbbfejlesztett változata. Bár az első termék is nagyszerű eredményeket ért el, biztosak lehetünk benne, hogy most még jobb minőséget kapunk a pénzünkért cserébe. A Hankook gumiabroncsgyártó cég az egész világon elterjedt, és nagyon gyorsan hírnevet szerzett magának, ami az eladásokból és a járműtulajdonosok pozitív véleményeiből is azonnal meglátszik. Ha ma valaki biztonságosan akar közlekedni a gépjárműjével, akkor teljes szívvel választhatja a Hankook abroncsait.

A Hankook W452 téli gumi az összes létező természeti jelenségre fel van készülve, miközben sokat javítottak a tulajdonságain. A világ folyamatosan változik, ami az abroncsokra is igaz, hiszen a legtöbb vállalat az innovatív megoldások mellett teszi le a voksát, hogy még könnyebbé váljon a közlekedés. Sajnos a téli hónapok során rengeteg baleset történik, aminek a számán minden gyártó csökkenteni szeretne. Innentől kezdve csak arra kell figyelnünk, hogy megfelelő minőségű abroncsot válasszunk, hogy legalább ennyivel könnyebb legyen a közlekedés, az amúgy is nehezedő körülmények mellett.

A Hankook W452 téli gumi mintázata

A Hankook W452 téli gumi kiegyensúlyozott téli teljesítményt nyújt minden felhasználó számára. Az abroncs különlegessége, hogy jobb fékezési tapadást biztosít, ami a lassabb reakcióidő mellett is pozitívum lesz. A stabil vezetési élmény nemcsak a városok utcáin, hanem falvakban és szerpentines utakon is könnyebbé válik, miközben nem kell attól rettegnünk, hogy melyik kanyarban fog kicsúszni alólunk az autó. A kiváló kezelhetőség a nedves és száraz útfelületen is megmarad, így a fagyok és a hirtelen lezúduló csapadék sem fog az utunkba állni.

A téli gumi mintázatában az oldalsó hornyok jobban elvezetik a havat és a latyakot, miközben a barázdák kialakításakor a nagyobb oldalsó tapadást is figyelembe vették. Az optimális profilnak és az oldalsó hornyok hatékony formájának köszönhetően megakadályozza az aquaplaning kialakulását azáltal, hogy nedves úton hatékonyan elvezeti a vizet az oldalfalakról. A barázdák a jeges útfelületen is jobb tapadást biztosítanak, a kanyarokban pedig az alhornyok gondoskodnak a biztonságról.

Kinek ajánljuk?

A háromdimenziós éles perem javítja a tapadást a havon. A barázdák gondoskodnak az optimális menetstabilitásról, miközben minimalizálják a blokkok mozgását a nedves körülmények között. Innentől kezdve a Hankook W452 téli gumi minden felhasználó számára ajánlott, feltéve, ha megfizethető áron keresnek biztonságos terméket, tehát a legjobbat akarják.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek