HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KINGSTAR SW41
185/70R14 88 T
24 290 Ft
KINGSTAR
KINGSTAR SW41 185/70R14 téli gumi

185/70R14 KINGSTAR SW41 - téli gumi 88 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
24 290 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

88

A(z) Kingstar - Sw41 gumi jellemzői:

A Kingstar SW41 téli gumi jó és gazdaságos

A Kingstar SW41 téli gumi az olcsó árkategóriát erősíti, ezért azoknak az autótulajdonosoknak ajánlott, akik gazdaságos megoldás keresnek a vásárláskor. Ez az abroncs a megfizethető ár mellett olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami biztonságossá teszi, így egyre többen választják téli társuknak. A Kingstar neve a Hankook megjelenése után került a köztudatba, ugyanis a saját budget márkájaként működik. A koreai tervezők által készített abroncsok a kínai gyárakban látják meg a napvilágot, és onnan kerülnek be a boltok polcaira. Mára az egész világon megtalálhatóak az abroncsok, ami szintén a megbízhatóságukról tanúskodik.

A téli gumi tulajdonsága nemcsak az egyre romlandó látási viszonyok miatt fontos, hanem a kiszámíthatatlan időjárás körülmények miatt is. A mai magyar tél nagyon gyorsan változik, ami azt jelenti, hogy egyik nap napsütéssel, a másik nap pedig sűrű havazással kell számolnunk. Innentől kezdve az abroncsoknak bírniuk kell a zord és a tavaszias körülményeket is, ami csak megfelelő szilikát tartalommal és jól átgondolt mintázattal lehetséges.

A Kingstar SW41 téli gumi mintázata

A Kingstar SW41 téli gumi mintázata úgy van kialakítva, hogy biztosan elvezesse a gumi alatt összegyűlt csapadékot. A V alakra emlékeztető szimmetrikus árkok kifelé vezetik a vizet, a havat és a latyakot, hogy biztosan elkerüljük az aquaplaning jelenségét. A sűrű barázdák kapaszkodóként szolgálnak, hogy a szerpentines utakon is problémamentes legyen a feljutás. Emellett a mély árkok gondoskodnak a megfelelő tapadásról, ami a fékezésnél és a kanyarokban is egyre fontosabb.

A téli idő közeledtével minden autósnak fel kell készülnie a hideg levegőre, ami megrongálja a gumit. Éppen ezért a téli gumik több szilikátot tartalmaznak, hogy a mínusz fokok ellenére se veszítsenek a rugalmasságukból. Az alacsony gördülési ellenállás segít, hogy a futófelület ne kopjon olyan gyorsan, így sokkal ritkábban kell majd abroncsot cserélni. Az sem utolsó szempont, hogy az alacsony gördülési ellenállás kevesebb üzemanyag-fogyasztást nyújt, amit főleg az emelkedő benzinárak láttán fogunk értékelni.

Kinek ajánljuk?

A Kingstar SW41 téli gumi azoknak ajánlott, akik városon belül közlekednek, valamint alsó kategóriás autót vezetnek. Ha valaki csak a heti bevásárláshoz ül volán mögé, akkor egyáltalán nincs szüksége prémium abroncsokra. A sűrű lamellákon több apró szegecs segíti a tapadást, hogy még biztosabbá váljon a vezetés a legveszélyesebb hónapokban is. De ami a legjobb, hogy a Kingstar SW41 téli gumi tényleg gazdaságos választás.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek