HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
HANKOOK WINTER ICEPT RS W442
145/70R13 71 T
19 325 Ft
HANKOOK
HANKOOK WINTER ICEPT RS W442 145/70R13 téli gumi

145/70R13 HANKOOK WINTER ICEPT RS W442 - téli gumi 71 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
D
71
19 325 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Dél-korea

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

71

A(z) Hankook - Winter icept rs w442 gumi jellemzői:

A Hankook W442 téli gumi minden autótulajdonos kedvence lesz

A Hankook W442 téli gumit sokan Winter i*cept RS néven ismerik. Ez az abroncs azoknak a járművezetőknek készült, akik a telet is a volán mögött akarják tölteni, és ehhez biztonságos, ugyanakkor megfizethető abroncsot keresnek. A Hankook neve senkinek nem cseng ismeretlenül. A Magyarországon saját gyárral rendelkező cég az egész világon megtalálható, ami az éves eladásaikban is meglátszik. A vezetők nem félnek az innovációtól és az új termékekről, úgyhogy mindig a legjobbat kapjuk tőlük.

A Hankook W442 téli gumi azok közé az abroncsok közé tartozik, ahol az ember kényelmesen hátradőlhet, nem kell attól félnie, hogy vajon melyik kanyarnál csúszik ki alóla az autó. Ez a szempont nagyon fontossá válik a téli vezetés közben, mivel a nagy fagyok és a csökkenő látási viszonyok megnehezítik a közlekedést. Nem véletlen, hogy a téli hónapok során több baleset szokott történni, amin tovább ront a tény, hogy az emberek sokkal fáradtabbak és ingerlékenyebbek. Amikor hetekig nem süt ki a nap, akkor muszáj minőségi abroncsokkal ellátni az autókat.

Hankook W442 téli gumi mintázata

A Hankook W442 téli gumi nagyszerű tapadást biztosít, hogy ne csak a száraz úton, hanem a havon és a jegen is könnyedén haladjunk tovább. A téli közlekedés egyik alapja, hogy minden útviszonyra felkészülünk, mivel sosem lehet tudni, hogy mi vár ránk. Lehet, hogy a reggel békésen indul, de bármikor leeshet a hó, ami még veszélyesebbé teszi az utazást. A Winter i*cept RS ezt a kiváló tapadást a sűrűn elhelyezett lamellákkal éri el, amik szó szerint felkapaszkodnak a meredek úton is.

A gyártó azonban még így sem bízta a véletlenre, mivel a sűrű lamellák mellé optimalizált profilelemzési technológiát tett, ami még jobb tapadást ér a csúszós utakon, miközben végig alacsony gördülési ellenállásról gondoskodik. Utóbbi csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a szén-dioxid kibocsátást, ami a mai világban még fontosabbá válik. Ezenkívül továbbfejlesztett blokkelrendezést is kapunk, ami csökkenti a zajszintet a csendesebb menetkomfort érdekében.

Kinek ajánljuk?

A futófelület irányított kialakítása segít megállítani és elvezetni a vizet a gumiabroncsból, így kisebb az aquaplaning veszélye. Innentől kezdve minden autótulajdonosnak ajánlottá válik, akik megfizethető árakat, de magas biztonságot keresnek. A Hankook W442 téli gumi nemcsak a zord téli körülményekkel, hanem a hirtelen jött tavaszias idővel, és a száraz utakkal is megküzd, úgyhogy tényleg egész télen használható.MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek