HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GT RADIAL SportActive 2
245/35R20 95 Y
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
GT RADIAL
GT RADIAL SportActive 2 245/35R20 nyári gumi

245/35R20 GT RADIAL SportActive 2 - nyári gumi 95 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
A
69
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Szingapúr

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

95

A(z) Gt radial - Sportactive 2 gumi jellemzői:

A GT Radial SportActive 2 nyári gumi nagyszerű tapadást nyújt

A GT Radial SportActive 2 nyári gumit a hannoveri Fejlesztési központban tervezték és dobták piacra. A márka neve leginkább azért kerül be a köztudatba, mert folyamatos innovációkkal és fejlesztésekkel lépnek elő, miközben a személygépkocsik mellett a nagyobb teljesítményű járművekre is gondolnak. A gumiabroncs teszteket Európa különböző pontjain végezték Angliában, Spanyolországban és Németországban. Ez is biztosítja a minőséget és a megbízhatóságot, valamint minden gépjárműtulajdonos biztosra veheti, hogy a nyári gumi túléli a hazai időjárást is.

Azoknak az autósoknak tervezték meg, akik élvezni akarják az jármű nyújtotta kényelmet és haladást, ugyanakkor fontosnak tartják a biztonságot. A GT Radial SportActive 2 nyári gumi folytatja az elődje útját, nem véletlen, hogy szinte azonnal kivívta a piac tiszteletét, és egyre többen döntenek a vásárlás mellett. A gumiabroncs korszerű keverékkel rendelkezik, és tökéletesen belepasszol az UHP kategóriába.

A GT Radial SportActive 2 nyári gumi tulajdonságai

A GT Radial SportActive 2 nyári gumi a legkeményebb vezetőknek készült. A futófelületi mintázatnak hála kiváló tapadást biztosít, és még a nedves utakon is rövid fékutakat kínál. A tesztek szerint az elődjéhez képest 15%-os javulást ért el nedves fékezés során, a kezelhetőségben és az aquaplaning ellenállásban pedig 10%-ot javult. Emellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy a menetzajt is lényegesen javította, hogy minden kirándulás kellemessé váljon.

Ez a nyári gumi úgy lett megtervezve, hogy pontos irányíthatóságot nyújtson, miközben a vezetési élmény egyáltalán nem romlik. A gumiabroncskeveréknek hála még jobban rátapad az útfelületre, ahol a mély barázdák alkalmazkodnak az útviszonyokhoz. A kialakításában a hosszanti hornyok gondoskodnak a vízelvezetésről, miközben a mikrobarázdák szívóhatást hoznak létre. Innentől kezdve csökken a súrlódási ellenállás és az üzemanyag-fogyasztás is. Az azonnali tapadás és a hosszú élettartam olyan tulajdonságok, amik még felkapottabbá teszik, és a személygépkocsik mellett a SUV tulajdonosok is előszeretettel használják.

Kinek ajánlott?

Ez a gumiabroncs több kategóriának is ajánlott. A céljárművei között megtalálható a C, D, E és a sportos SUV szegmens is. Olyan autók fogják használni, mint a VW Gold, a Ford Focus, a Mercedes C és E osztálya, a VW Passat, vagy az Audi és a BMW néhány járműve. Olyan vezetők fogják kiválasztani, akik fontosnak tartják a pozitív felhasználói véleményeket, de a saját kényelmüket is figyelembe veszik.

A webáruházban is megrendelhető abroncs új vegyülettel rendelkezik, széles mintázatot kapott, ami nemcsak a vízelvezetést, hanem a tapadást is javítja. Ezek a tulajdonságai előnynek számítanak, amit a legtöbb járműtulajdonos szeretni szokott. Ha pedig arra gondolunk, hogy a kitűnő ár-érték aránya még tovább javítja az esélyeinket, akkor tényleg megéri a vásárlás. A GT Radial SportActive 2 nyári gumi éveken keresztül gondoskodik a biztonságunkról.MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek