HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GT RADIAL MAXMILER WT2 Cargo
175/75R16 101 R
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
GT RADIAL
GT RADIAL MAXMILER WT2 Cargo 175/75R16 téli gumi

175/75R16 GT RADIAL MAXMILER WT2 Cargo - téli gumi 101 R

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
D
C
71
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szingapúr

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

R

SÚLY INDEX

101

A(z) Gt radial - Maxmiler wt2 cargo gumi jellemzői:

  1. GT Radial Maxmiler WT2 Cargo – újgenerációs téli abroncs haszongépjárművek számára

A GT Radial abroncsok gyártója, a Giti Tire közel hetven éve van jelen az abroncspiacon, a haszongépjárművek számára 2021 telén a Maxmiler WT2 Cargo lehet az ideális választás. Mára már 130 országban több mint 65 ezer ponton értékesítik abroncsaikat, melyeket személyautók, SUV-k teherautók számára gyártanak. 


Európában, Amerikában és Ázsiában fejlesztenek, Kínában és Indonéziában gyártanak. Hatszáz mérnök dolgozik azokon az innovatív megoldásokon, melyek eredményeképp a GT Radial abroncsok biztonságosak, jó minőségűek és üzemanyag-hatékonyak lesznek. Mindezt pedig úgy, hogy elkötelezettek a környezet védelme mellett. Nézzük is, meg hogy mit kínál a GT Radial a haszongépjárművek számára. 

GT Radial Maxmiler WT2 Cargo – innovációk és előnyök

A haszongépjárművek számára kifejlesztett középkategóriás téli abroncs, ami kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, futásteljesítménye kiemelkedő, 2016-os megjelenése úta egyetlen panasz sem érkezett az élettartamával kapcsolatban. Könnyen kezelhető, egyenletes, kényelmes vezetési élményt biztosít. Vízelvezetése és tapadása is kiváló nedves, havas úton is. 


Az abroncs teljesítményét a kiváló tapadásra optimalizálták, hogy nedves és havas körülmények között is megállja a helyét. Futófelületének mintázata szimmetrikus, precízen irányítható, pontos és kényelmes vezetést tesz lehetővé, aminek a téli időszakban nagyon nagy jelentősége van. Futófelületének anyaga is a téli útviszonyokra optimalizált, hisz egy téli abroncsnál fontos, hogy ne váljon merevvé, rugalmatlanná még a legkeményebb mínuszokban sem. Mint ahogy az is fontos, hogy az enyhébb időben is jól tapadjon. A GT Radial Maxmiler WT2 Cargo-t úgy fejlesztették ki, hogy nedves és száraz úton egyaránt jól tapadjon és a hóban, jégen is kapaszkodjon. 

Tesztek, eredmények

Az abroncs 2016-ban jelent meg, a felhasználók azóta vásárolják szívesen, hisz kedvelik és pozitív tapasztalataik vannak. GT Radial Maxmiler WT2 Cargo a különböző teszteken is kiválóan szerepel. Így egy 2018-as, hét középkategóriás abroncs tesztjén nagyon jó eredményeket ért el, az élmezőnyben végezve, száraz és nedves úton egyaránt. 


A nedves úton való fékezés az egyik legjobb volt, 80 km/órás sebességről 37,9 méter alatt állt meg, ezzel kategóriája ezüstérmese lett. Emellett a száraz úton való úttartása is stabil, és mindemellett egy igazán csendes abroncs, alacsony zajszinttel és nem mellesleg a GT Radial Maxmiler WT2 Cargo üzemanyag-hatékony is. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia