HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
GT RADIAL CHAMPIRO WINTERPRO HP
225/60R17 99 H
52 655 Ft
GT RADIAL
GT RADIAL CHAMPIRO WINTERPRO HP 225/60R17 téli gumi

225/60R17 GT RADIAL CHAMPIRO WINTERPRO HP - téli gumi 99 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
72
52 655 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szingapúr

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

99

A(z) Gt radial - Champiro winterpro hp gumi jellemzői:

Amit a GT-RADIAL CHAMPIRO WINTERPRO HP téli gumiról tudni érdemes


A Champiro WinterPro HP téli gumi a legnagyobb teljesítményű abroncs a GT Radial abroncsi közül. Elsősorban nagy teljesítményű sportkocsikhoz, szedánokhoz és kupékhoz ajánlják. A GT- Radial abroncsok a középkategóriában képviseltetik magukat az abroncsok között, ennek értelmében pedig főleg azoknak javasolják, akik hajlandóak minimális kompromisszumra, és kedvező áron szeretnének jó minőségű abroncsot vásárolni. Amennyiben nagy teljesítményű autónk van, és jó áron keresünk abroncsot mindennapi használatra, a GT-RADIAL CHAMPIRO WINTERPRO HP téli gumi jó választás lehet. 


Ezt az abroncsot kifejezetten olyan sofőröknek javasolják, akinek nagyteljesítményű szedánja vagy sportkocsija van, és mindennapi használatra keres téli abroncsot. Akinek fontos, hogy minden körülmények között jó minőséget nyújtson az abroncs, de azt nem prémium áron szeretnék megkapni, a GT-RADIAL CHAMPIRO WINTERPRO HP téli gumi lehet a jó megoldás. Az abroncs elsősorban 17” és 18” colos méretben kapható, de a méretválaszték ebben a két méretkategóriában is széles. 


A GT-RADIAL CHAMPIRO WINTERPRO HP téli gumi jellemzőiről


A GT-RADIAL CHAMPIRO WINTERPRO HP téli gumi kifogástalan teljesítményt nyújt minden téli időjárási viszony között, mely a speciális gumikeveréknek és az egyedi mintázatkialakításnak köszönhető. A maximális vízkiszorítás érdekében az abroncs gumikeverékéhez napraforgóolajt adtak, ennek köszönhetően pedig az abroncs alacsony hőmérsékleten is megőrzi a rugalmasságát, így a tapadását is. 


A mintázat kialakítása aszimmetrikus, melynek köszönhetően az abroncs magas sebességen is meg tudja őrizni a tapadását és az irányíthatóságát. A lamellák kialakításának köszönhetően a havas útviszonyok sem jelentenek akadályt az abroncs számára, a barázdák pedig gondoskodnak a megfelelő vízkiszorításról latyakos és nedves útfelületeken is. 


Hogyan teljesít a GT-RADIAL legnagyobb teljesítményű abroncsa a nemzetközi abroncsteszteken?


A GT-RADIAL CHAMPIRO WINTERPRO HP téli gumi még nem igazán került reflektorfényben az elmúlt évek tesztjein, mindig a középmezőnyben kapott helyett. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne nyújtana jó teljesítményt, melyről az elmúlt évek minősítési is árulkodnak. Legelőször 2015-ben tesztelték az abroncsot az Automotorsport téli abroncstesztjén a 225/50 R17 méretkategóriában, ahol egy 6. helyet szerzett meg. Az Autobild 2020-ben tesztelte, ahol a 33. helyen végzett 50 másik abroncs között, tehát szintén a középmezőnyben kapott helyet, mellyel egy kielégítő minősítés is járt. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek