HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KINGSTAR WINTER RADIAL SW40
165/70R14 81 T
15 505 Ft
KINGSTAR
KINGSTAR WINTER RADIAL SW40 165/70R14 téli gumi

165/70R14 KINGSTAR WINTER RADIAL SW40 - téli gumi 81 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
F
E
71
15 505 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

81

A(z) Kingstar - Winter radial sw40 gumi jellemzői:

Ha megbízható budget termék, akkor Kingstar SW40 téli gumi

A Kingstar SW40 téli gumi személyautók számára készült, ezen belül a kis méretű vagy alsó kategóriás autókhoz ajánlják. A téli hónapok során minden járműtulajdonos más életet él, nem mindegy, hogy hetente egyszer ülünk be az autóba a bevásárlás miatt, vagy a hét minden napján az autópályán száguldunk. Emellé jön a járművek mérete is, hiszen a tömeg szintén meghatározza, hogy milyen minőségű abroncsra lesz valakinek szüksége. A Kingstar valójában a Hankook Tire budget kategóriás terméke, úgyhogy ezen elvásárok alapján vásároljunk.

Tény, hogy a Hankook abroncsai az egész világon ismertek, ez azonban nem jelenti azt, hogy a Kingstar ugyanolyan minőségi megoldásokkal rendelkezik. Ennek ellenére a Hankook neve sok felhasználót meggyőz arról, hogy a Kingstarnak is adjon egy esélyt. A SW40 valójában egy kifejezetten gazdaságos választás, úgyhogy nemcsak azok fogják kedvelni, akik nem szeretnének nagyobb összeget elkölteni, hanem azok is, akik nem tudnak többet rászánni a téli gumikra. A márka mindig figyel arra, hogy biztonságos vezetési körülményeket teremtsen, erről senkinek nem szabad lemondania.

A Kingstar SW40 téli gumi mintázata

A Kingstar SW40 mindig két év kátyúgaranciával kerül forgalomba, ami jó kezdésnek számít. Emellett azoknak a feltételeknek is megfelel, amit a téli gumiktól általánosságban elvár az ember. A biztonságos közlekedés alapja, hogy megfelelő abroncsot válasszunk, mivel bármilyen időjárási körülményre felkészültnek kell lennünk. Egyik nap kellemes, tavaszias idő lesz, másnap pedig szakadó hóban kell vezetni. Éppen ezért az SW40 téli gumi magas szilikát tartalommal rendelkezik, hogy a legzordabb időben is rugalmas maradjon.

A mintázatot nézve azt fogjuk tapasztalni, hogy V alakú árkok futnak a gumin, ami összegyűjti a csapadékot és kilöki az autó alól. A sűrű lamellák kapaszkodóként szolgálnak, hogy a meredekebb lejtőkön is fel tudjunk menni, ugyanakkor a mély barázdák lecsökkentik az aquaplaning jelenségét. Innentől kezdve ez a téli gumi jól tapad száraz úton, és jól fékez a jeges, havas útszakaszokon is. Emellett a gyártók a kormányozhatóságra szintén nagy figyelmet fordítottak, ami megint jó választássá teszi.

Kinek ajánljuk?

Ezt az abroncsot főleg az alsó kategóriás személyautóknak ajánljuk, ahol a vezetők olcsó és gazdaságos megoldást keresnek, azonban fontosnak tartják a minőségi kérdéseket is. A Kingstar SW40 téli gumi jól irányítható, nem csúszik meg, ráadásul teljesen megfizethető.MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek