HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KINGSTAR RW07
215/65R16 98 S
36 440 Ft
KINGSTAR
KINGSTAR RW07 215/65R16 téli gumi

215/65R16 KINGSTAR RW07 - téli gumi 98 S

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
36 440 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

4X4 gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Kína

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

S

SÚLY INDEX

98

A(z) Kingstar - Rw07 gumi jellemzői:

A Kingstar RW07 téli gumi olcsó lehetőség a terepjáróknak

A jó ár-érték arány a Kingstar RW07 téli guminál mindig garantálva van. Ez a mintázat terepjáróknak készült, így a megfizethető árak mellett a minőség is nagyon fontos szerepet játszik a gyártás során. Amikor az ember egy 4x4 kormánya mögött ül, akkor akaratlanul is többször lép rá a gázpedálra, ami a téli hónapok során igazi veszélyforrás szokott lenni. Ma egyáltalán nem mindegy, hogy mikor ülünk autóba, egyesek a bevásárláshoz használják, mások pedig napi szinten mozognak vele. Éppen ezért, a téli gumik kínálata nagyon széles, bár a Kingstar sok autótulajdonosnak jó opció.

A Kingstar abroncsai a Hankook gyáraiban készülnek, ami sok vásárlót megnyugtat. A világszerte elismert márkanév mögött koreai innováció és kínai gyártás áll, ami egyet jelent a legmodernebb gépekkel és biztos munkaerővel. Ahogy a Hankook bekerült a világ legjobb abroncsgyártói közé, úgy kell figyelni a Kingstar neve alatt születendő gumikat is.

A Kingstar RW07 téli gumi mintázata

A Kingstar RW07 téli gumi szimmetrikus mintázatot kapott, amit sűrű, párhuzamos barázdák és mély lamellák jellemeznek. A szélső lamellák feladata, hogy kilökjék a gumi alatt felgyülemlett csapadékot, ami a téli hónapok során víz és hó szokott lenni. Ezekben a hónapokban szó szerint minden időjárási körülményre felkészültnek kell lennünk, a guminak ugyanolyan jól kell teljesíteni a havas és a jeges felületen. A sűrű barázdák kapaszkodóként szolgálnak, hogy a jármű a kanyarokban és a szerpentines utakon is nagyszerűen teljesítsen.

A gumi összetételére a magas szilikát tartalom a jellemző, ami a hideg időben válik fontossá. Amikor hét fok alá csökken a hőmérséklet, akkor a gumi megszilárdul és sokkal könnyebben törik, ami még veszélyesebbé teszi a vezetést. A Kingstar RW07 azonban a legzordabb körülmények között is rugalmas marad, ami a magyarországi időjárás mellett is mindennél fontosabb. Ha pedig arra gondolunk, hogy az alacsony gördülési ellenállás az üzemanyag-fogyasztást is javítja, akkor még inkább megértjük, hogy a Kingstar mindenki számára jó választás.

Kinek ajánljuk?

A Kingstar RW07 téli gumi azoknak a terepjáróknak lesz a kedvence, akik ragaszkodnak a megfizethető árakhoz, de nem akarnak lemondani a minőségről. A V alakú mintázat hosszanti mintaárkokat kap, amik még hatékonyabban tudják eltávolítani a csapadékot, így az aquaplaning jelenségétől sem kell különösebben tartanunk. A Kingstar RW07 téli gumi nagyszerű minőséget kínál, és egész télen biztonságosan használható.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek