HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
TAURUS 601
185/70R14 88 T
23 375 Ft
TAURUS
TAURUS 601 185/70R14 téli gumi

185/70R14 TAURUS 601 - téli gumi 88 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
D
68
23 375 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Michelin termék
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

88

A(z) Taurus - 601 gumi jellemzői:

Amit a TAURUS 601 téli gumiról tudni érdemes


A TAURUS 601 téli gumi a Taurus márka talán egyik legkeresettebb és legsikeresebb abroncsa. Ez az abroncs már a nemzetközi abroncsteszteken is megmutatkozott pár éve, és bizonyíthatta, hogy egy kedvező árú abroncs is lehet megbízható. A Taurus magyar abroncsmárka, melyet a Michelin élesztett újra 2013-ban, bár a márka már a rendszerváltást követően a tulajdonába került. A Taurus abroncsok azóta is a Michelin gyáraiban készülnek, és bár kedvező árú abroncsról van szó, érződik a világmárka minősége. 


A TAURUS 601 téli gumi személyautókra készül, és minden téli körülmény között megállja a helyét, amiről a vásárlói vélemények is meggyőzhetnek minket. A TAURUS 601 téli gumi jelenleg több méretben is készül, elsősorban 13” és 14” méretekben. Az abroncs kialakításakor törekedtek a fejlesztők, hogy a ma kor kihívásainak megfelelő abroncsot hozzanak létre a kedvező árak megtartásával. Ennek eredménye a TAURUS 601 téli gumi, mely az enyhe teleken megállja a helyét, de a havas útfelület sem jelent számára akadályt. Amiért TAURUS 601 téli gumit érdemes választani

 

A TAURUS 601 téli gumi egy budget kategóriás abroncs, ennek értelmében remek ár-érték arány jellemzi. A kedvező árak mellett megbízhatóságot is kap az, aki ezt az arboncsot választja. A forgásirányos futófelület három részre osztott.  A középső rész blokkjai és a közöttük lévő szélesebb árok felel a nedves utakon a víz elvezetéséért, vagyis azért, hogy az abroncs nedves és latyakos körülmények között is megőrizze a tapadását. A szélső vállrészek megerősített blokkokat kaptak, melyek a kisebb irányváltások és a nagyobb kanyarodások stabil úttartását hivatottak biztosítani. 


A középső hornyok V alakúak, melyek nemcsak a nedvességet, de a havat is kivezetik az abroncs alól, ezáltal biztonságosabb téli közlekedést tesznek lehetővé. A gumikeverék is hozzájárul a jobb tapadást eléréséhez, méghozzá úgy, hogy a szilikakeveréknek köszönhetően az abroncs alacsony hőmérsékleten és a téli hőmérsékletváltozások között is megőrzi a rugalmasságát. 


Amiről a nemzetközi abroncstesztek eredményei mesélnek


A TAURUS 601 téli gumi ugyan kedvező árú abroncs, de az Autobild tesztelői már vizsgálták a minőségét 2017ben és 2018-ban a 225/50 R17 és a 195/65 R15 méretkategóriában. Természetesen senki sem várta az abroncsot a legjobb 20-ba, ugyanakkor a kedvező árú abroncsok között jól teljesített. A TAURUS 601 téli gumi jó választás lehet azok számára, akik heti rendszerességgel közlekednek, elsősorban városi utakon, és kedvező árú abroncsot keresnek. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek