HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
SEBRING ROAD
185/70R14 88 T
21 540 Ft
SEBRING
SEBRING ROAD 185/70R14 nyári gumi

185/70R14 SEBRING ROAD - nyári gumi 88 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
D
C
68
21 540 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

88

A(z) Sebring - Road gumi jellemzői:

Tartós és biztonságos választás a Sebring Road nyári gumi

A sportos vezetési élményt kedvelőknek ajánlják a Sebring Road nyári gumit, ami egy tartós, megbízható abroncs, melyet európai gyárakban gyártanak. Többféle méretben, így bárki számára elérhetők ezek az abroncsok. 


Amikor valaki nyári gumit keres, sok szempontot kell mérlegelnie, és mindenkinek más a fontos. A teszt eredmények sokat számítanak a válogatásnál, hisz ezekből tudhatjuk meg, hogy hogy teljesítettek az egyes abroncsok a független, objektív teszteken. De ugyanígy fontos vásárlás előtt elolvasni a webáruházakban közzétett véleményeket is. A vásárlók sok esetben szövegesen, vagy épp pontokkal, csillagokkal értékelik az általuk megvásárolt abroncsot, ezekből pedig már kaphatunk egy képet arról, hogy mit is tud az adott gumi. Persze érdemes a gyártó honlapján is tájékozódni. 

Nagy futásteljesítmény – ez a Sebring Road nyári gumi

A Sebring Road nyári gumi 13-14 inch felnimérettel kapható, ezen belül is több méretben. Amikor megnézzük az abroncs címkéjét, láthatjuk rajta, hogy a gumi mennyire üzemanyag-hatékony, mekkora a fékútja nedves úton és hogy milyen a zajszintje. Az első kettő érték egy A-tól E-ig terjedő skálán helyezkedik el, ahol az A a legjobb, a zajszintnél pedig decibelben adják meg az értéket, és itt is van A, B és C kategória. A Sebring Road nyári gumi a D osztályba került az üzemanyag-fogyasztását tekintve, a nedves úton való fékezhetősége C-kategóriás, tehát a középmezőnyben van, míg a zajszintje 68 decibel, ami egy csendes abroncsot feltételez.

Mintázat és szerkezet, tartósság és vezetési élmény

A Sebring Road nyári gumi egy magas futásteljesítményű abroncs, ami szintén fontos szempont lehet a választásnál, hisz egy nyári gumit nem egy szezonra vásárolunk, fontos, hogy hosszú időn át jó szolgálatot tegyen. Az abroncs egyenletes és lassú kopása mindig előny, mindig jó dolog, és sokan szeretik, kedvelik az olyan abroncsokat, melyek hosszú élettartammal kecsegtetnek. 


Számít továbbá az is, hogy milyen vezetési élményt kínál egy nyári gumi. Míg a tél sokszor a kompromisszumokról szól, addig a nyár teljesen más élmény, más érzés. Ilyenkor van lehetőség a vezetési élmény kimaxolására, ez azonban nem jelenti azt, hogy meg kellene feledkezni a biztonságról. A nyári gumiknál fontos, hogy jól tapadjon, jól gyorsuljon, jól teljesítsen a különböző helyzetekben. Nagy forróságban és enyhe időben egyaránt. A Sebring Road nyári gumi egy ilyen abroncs, ami nagyobb sebességnél is precízen kormányozható, ami szintén a biztonság egyik alapvető feltétele. Hisz hiába a csendes abroncs, ha kiszámíthatatlanul viselkedik, akkor az máris visszábbvesz a vezetési élményből, nem beszélve a biztonságról. A nyári gumik a télivel ellentétben lágyak, és a határ a plusz hét fok, amikor a téli gumikat le kell cserélni nyári gumira. Amikor hideg van, ezek a lágy gumik megkeményednek és nem tudják ugyanazt a teljesítményt nyújtani. 


Az is fontos, hogy az autó védve legyen a vízre felúszás, más néven az aquaplaning ellen, hogy gyorsan és hatékonyan szorítsa ki a vizet a gumi felületéről, a Sebring Road nyári gumi pedig pontosan egy ilyen abroncs. 
MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia