HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
POINT-S Winterstar 4 Van
185/R14 102/100 Q
25 690 Ft
POINT-S
POINT-S Winterstar 4 Van 185/R14 téli gumi

185/R14 POINT-S Winterstar 4 Van - téli gumi 102/100 Q

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
D
C
73
25 690 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

EU

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

Q

SÚLY INDEX

102/100

A(z) Point-s - Winterstar 4 van gumi jellemzői:

  1. Kiváló ár-érték arányú téli gumi kisteherautóknak: Point S Winterstar 4 Van

A kisteherautók, kishaszongépjárművek számára fejlesztették ki a Point S Winterstar 4 Van téli abroncsot, ami ideális választás azoknak, akik kiváló minőségű és kedvező árú téli gumit keresnek. A Point S abroncsai a Continental égisze alatt készülnek, ezt a téli gumit Németországban fejlesztették és Európa-szerte gyártják. A Point S egy szervizhálózat, ami 1994 óta forgalmazza saját márkanevű nyári abroncsait és 2002-től pedig télieket is. 


A Point S jó minőséget kínál kedvező áron, mindazok számára, akik nem szeretnének lemondani a biztonságról, a vezetés élményéről, azonban nem szeretnének vagy nem tudnak prémium árat fizetni. Személyautók számára és kishaszongépjárművek számára is gyártanak abroncsokat. A Point-S Winterstar 4 Van a kisteherautók téli gumija. 

Biztonságában a  Point-S Winterstar 4 Van téli abronccsal

Mind mintázatában, mind anyagösszetételében úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a tél kihívásainak. Hogy jól tapadjon a különböző útfelületeken, hogy jól fékezhető, gyorsítható és precízen irányítható legyen. Nagyszámú lamellák gondoskodnak a jó tapadásról, a havas és jeges úton pedig sok-sok kapaszkodóél segíti a tapadást és még inkább a fékezést, és a gyorsítást. 


A téli látási viszonyok között különösen nagy szerepe van annak, hogy mekkora a fékút, hiszen ilyenkor a sofőr a nagyobb figyelem ellenére is később észlelheti a ki nem világított biciklist vagy kerékpárost és ilyenkor életek múlhatnak ezen. Ezen kívül pedig az is kiemelkedő jelentőségű, hogy az autó mennyire precízen irányítható, mennyire könnyen kormányozható. A vízen felúszás ellen széles kerületi és oldalsó árkai védenek, ezek garantálják a nedves úton való kiváló tapadást is. A központi blokkjait összekapcsolták, ezáltal kiváló vezetési stabilitást nyújt. 

Havas és jeges úton is jól tapad

A téli abroncsok kiválasztásnál, különösen ha egy nagyobb flottáról beszélünk – fontos az ár. Azonban nem szabad, hogy ez a szempont uraljon mindent, hisz az elsődleges mégiscsak a biztonság. Egy autó – egy kishaszongépjármű is – négy tenyérnyi felületen érintkezik az úttal, fontos, hogy ez jól tapadjon és megbízható legyen. 


Ráadásul míg egy személyautóval könnyebben megtehetjük, hogy nem indulunk útnak, ha rossz az idő, ha rosszak az útviszonyok, egy kishaszongépjárművel ez nehezebben kivitelezhető. Hisz ha egy autó munkaeszköz, akkor bizony dolgozni kell, ha esik, ha fúj. Egy ilyen abronccsal pedig, mint amilyen a  Point-S Winterstar 4 Van, bátran el lehet indulni a hóban és az esőben is. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek