HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
CONTINENTAL VanContact Winter
195/70R15 104/102 R
35 725 Ft
CONTINENTAL
CONTINENTAL VanContact Winter 195/70R15 téli gumi

195/70R15 CONTINENTAL VanContact Winter - téli gumi 104/102 R

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
C
E
B
73
OAMTC Teszt 2019 - Kiemelten ajánlott!ADAC Teszt 2019 - Kiemelten ajánlott!
35 725 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

ADAC EREDMÉNY

Kiemelten ajánlott minősítés!

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

C

SEBESSÉG INDEX

R

SÚLY INDEX

104/102

A(z) Continental - Vancontact winter gumi jellemzői:

Continental VanContact Winter téligumi - az iparág csúcsterméke


A kisteherautók, furgonok, lakóautók tulajdonosai közül sokan előszeretettel választják a Continental VanContact Winter téli gumit, amikor járművüket a téli szezonra készítik fel. Az ok rendkívül egyszerű: a pénzükért cserébe olyan prémium minőségű gumiabroncsot kapnak, amely nemcsak biztonságos, de még az üzemanyaggal való takarékoskodáshoz is hozzásegíti őket. Bátran támaszkodhatnak egy olyan cég gyártási tapasztalataira, amely a német ipar egyik kimagasló képviselője.

A Continental téli gumik minden típusát kitűnő minőség jellemzi, nem egy közülük defekttűrő képességgel rendelkezik. A Vancontact Winter abroncsot használók leggyakrabban a következő kifejezésekkel írják le a terméket: rendkívül tartós, erős anyagú, erőteljes megjelenésű, robusztus gumiabroncs. Ha Ön kisteherautó-tulajdonos, és olyan prémium minőségű gumiabroncsokat keres az autójához, amellyel még súlyos rakományok esetén sem akad el semmilyen havas terepen, akkor a Continental VanContact Winter ideális választás a járművéhez.

Jó tapadás, rövid fékút – kimagasló biztonság

A gyártó legfontosabb szempontját a tervezés során a biztonság jelentette, ezen kívül azonban számos egyéb követelmény is nagy hangsúlyt kapott. Ennek eredményeként sikerült egy olyan terméket megalkotniuk, amelyet nemcsak kiváló tapadás és rendkívül rövid fékút jellemez, de a nagyon alacsony gördülési ellenállás a költségtakarékossághoz is hozzájárul, ezáltal az üzemanyag-fogyasztáson is spórolhat a jármű tulajdonosa.

A VanContact Winter téli gumi mintázatát sűrű kapaszkodóél-hálózat jellemzi, amelyet középen szinusz alakú, a vállakon pedig Z betűt formázó lamellák alkotnak. Ugyan a 3D lamellák nem nevezhetők újdonságnak, viszont a Continental folyamatosan teszteli és optimalizálja az elhelyezésüket, ennek eredményeként a Continental VanContact Winter bízvást nevezhető az iparág csúcstermékének. Az abroncs páratlanul jó tapadást produkál havas útfelületen, és figyelemre méltóan rövid fékút jellemzi vizes úton.

Másfél évszázad szakmai tapasztalata

A Continental gumigyártó 1871 óta van jelen a piacon, és ma már elmondható, hogy a termékeit az európai autógyártók előszeretettel alkalmazzák új járműveik gyárilag szerelt első abroncsaként. A Continental jó ideje már a prémium minőségű gyártók kategóriájában szerepel, ezt az eredményt a folyamatos technológia fejlesztéseknek és innovációknak köszönheti. Ennek a szakmai háttérnek az egyik csúcsterméke a Continental VanContact Winter téli gumi is.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia