HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
CONTINENTAL VanContact Eco
195/75R16 100 H
48 440 Ft
CONTINENTAL
CONTINENTAL VanContact Eco 195/75R16 nyári gumi

195/75R16 CONTINENTAL VanContact Eco - nyári gumi 100 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
RF
A
A
70
48 440 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Teherauto gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

RF

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

100

A(z) Continental - Vancontact eco gumi jellemzői:

Gazdaságos és megbízható, ez a Continental VanContact Eco nyári gumi

Kishaszongépjárművek, transzporterek számára fejlesztették ki a Continental VanContact Eco nyári gumit, ami ideális választás azoknak, akik egy hosszú élettartamú, megbízható abroncsot keresnek. 


Egy kishaszongépjármű számára más felépítésű abroncsra van szükség, mint egy személyautó esetében, hisz ezek az abroncsok nagyobb terhelésnek vannak kitéve, más kihívásoknak kell megfelelnie. A Continental VanContact Eco nyári gumi egy kifejezetten gazdaságos választás, melyet a Continental német mérnökei úgy fejlesztettek ki, hogy kényelmes vezetést tegyenek lehetővé, maximális hatékonyság mellett. Az üzemanyag-hatékonysága is kiváló, így anyagi szempontból is ideális választás. Innovatív futófelületi keveréke lassan és egyenletesen kopik, köszönhető ez nem csak a keveréknek, hanem a mintázat kialakításának is. Emellett ez az abroncs az innovatív barázdakialakításának köszönhetően egy csendes abroncs, aminek szintén nagy jelentősége van akkor, ha valaki hosszú utakra indul. 


Amikor nyári gumit keresünk személyautókra, vagy haszongépjárműre, sok szempontot kell mérlegelni. A vásárlás előtt sokan elolvassák a különböző tesztek eredményeit, a webáruházakban pedig a felhasználói véleményeket is áttanulmányozzák. A vásárlás előtt érdemes alaposan feltérképezni a kínálatot, hogy a számunkra legmegfelelőbb abroncsot választhassuk. A Continental VanContact Eco nyári gumi ideális választás azoknak, akik egy megbízható, kiváló teljesítményű nyári gumit keresnek. 

A Continental VanContact Eco nyári gumi tartós, megbízható abroncs

Kiegyensúlyozott teljesítmény jellemzi ezt az abroncsot, száraz és nedves úton egyaránt jól teljeít, jól fékezhető, jól gyorsul, jól tapad. Egy nyári gumi esetében is fontos, hogy védje az autót az úgynevezett aquaplaning ellen. Ilyenkor, amikor nagy víztömeg van az úton, az autó a vízre felfutva elveszítheti a kapcsolatot az úttal.


Fontos, hogy egy nyári gumi gyorsan és hatékonyan vezesse ki a vizet a gumi felületéről. Hisz így nem vész el a kapcsolat az abroncs és az út között és az autó még nagy tömegű víz esetén is irányítható marad. A Continental VanContact Eco nyári gumi egy ilyen abroncs, hisz mintázatát úgy alakították ki, hogy védjen a vízrecsúszás ellen. 

Bírja a terhelést

Az abroncs mintázatát úgy alakították ki, hogy bírja a nagy terhelést, és hogy a nyomás egyenletesen oszoljon el a gumi felületén, így nem csak egy biztonságosabb abroncsot kapunk, hanem egy egyenletesebben kopó gumit is. Az egyenletes nyomáseloszlás védi az autót a túlterhelés ellen, emellett pedig stabilizálja az abroncs úttal való érintkezési felületét, és véd a deformáció ellen is. A gumikeverék pedig nem csak tartós és ellenáll a mechanikai sérüléseknek, de még a gördülési ellenállást is csökkenti, így csökken az üzemanyag-fogyasztás és a széndioxid-kibocsátás is. 


Aki tehát megbízható, tartós nyári gumit keres kishaszongépjárműve számára, érdemes megfontolnia, hogy a Continental VanContact Eco nyári gumit válassza. 
MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia