HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
UNIROYAL MS Plus 77
185/65R14 86 T
25 220 Ft
UNIROYAL
UNIROYAL MS Plus 77 185/65R14 téli gumi

185/65R14 UNIROYAL MS Plus 77 - téli gumi 86 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
E
C
71
25 220 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

86

A(z) Uniroyal - Ms plus 77 gumi jellemzői:

Az Uniroyal MS plus 77 téli gumi az európai télhez készült

Az Uniroyal MS plus 77 téli gumi egy újabb nagyszerű gyártmány a márka repertoárjában. Mióta 1969-ben feltalálták az esőgumit, folyamatosan növelték hírnevünket az eső szakértőjeként. A cég nagy figyelmet fordít a különböző időjárási körülmények vezetésre gyakorolt hatására, ezért olyan gumiabroncsok kifejlesztésének szentelték magunkat, amelyek még nedves útviszonyok között is biztonságban tartják a járműveket.

Gumiabroncs-kínálatuk minden személyes igényt kielégít. Nem számít, milyen autót vezetünk, hol és hogyan közlekedünk, az Uniroyalnál megtaláljuk a legjobb megoldást. Legyen szó nyári vagy téli gumiabroncsról, személygépkocsiról vagy többcélú kisteherautókról, még a SUV-ok vezetőinek sem kell aggódnia. Ha valaki egész évben használható gumiabroncsot keres, akkor szintén széles választék várja, és a lista itt még nem ér véget. Bármilyen időjárási körülmények között is utazunk is, az Uniroyal gondoskodunk arról, hogy minden utazásban örömet leljünk.

Az Uniroyal MS plus 77 téli gumi mintázata

Az Uniroyal MS plus 77 téli gumi a hideg és nedves télre szánt speciális gumiabroncs, ami minden autóhoz alkalmas. A kezelhetősége kiváló, stabilitást nyújt a hideg, nedves és száraz úton egyaránt. A téli gumi egy új szilícium-dioxid vegyületet használ, amelyet kifejezetten a nedves téli körülményekhez terveztek. Ez lehetővé teszi, hogy a gumiabroncs hatékonyan tapadjon az úton, amit az egyenes szakaszok mellett a kanyarokban is értékelni fogunk. A vegyület emellett merev blokkokat kap, amelyek az oldalirányú stabilitást is lehetővé teszi, tehát még biztonságosabbá válik a vezetés.

Az európai régiókban nagyobb valószínűséggel alakulnak ki esős napok, és sokkal ritkábban kell havazással számolnunk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a téli gumi kiváló teljesítményt nyújtson a szakadó eső ellenére is. Az Uniroyal MS plus 77 speciális V-alakú mintával rendelkezik, amihez széles és nyitott csatornák járnak. Ez az egyedülálló kialakítás megkönnyíti a tapadást, és szó szerint kilöki a jármű alól a vizet. A gumiabroncs fenntartja a tapadását az úton, lehetővé téve a vezető számára az irányítást és csökkenti az aquaplaning kockázatát.

Ha közelebbről megnézzük a mintázatot, akkor látni fogjuk, hogy számos apró horgony van a gumi felületén. Ezeknek a feladata, hogy megtörtjék a hó vagy a víz felszínét, ami megakadályozza a csúszkálást. Minden horonynak van egy apró csatornája, ami segíti a víz elvezetését, ezáltal az Uniroyal MS plus 77 téli gumi tapadása a legrosszabb körülmények között is megmarad.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek