HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
UNIROYAL WinterExpert
235/50R19 103 V
75 415 Ft
UNIROYAL
UNIROYAL WinterExpert 235/50R19 téli gumi

235/50R19 UNIROYAL WinterExpert - téli gumi 103 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
72
75 415 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

103

A(z) Uniroyal - Winterexpert gumi jellemzői:

Az Uniroyal WinterExpert téli gumi előnyei

Az Uniroyal WinterExpert téli gumi a vezetők egyik kedvence. A vállalat arról ismert, hogy minőséget, magas vezetési komfortot nyújtó gumiabroncsokat kínál, amelyek egyszerre biztosítják a vezetési élményt és a biztonságot az utakon, különösen nedves útviszonyok között. Az Uniroyal gumiabroncsokat kifejezetten a nedves utakra optimalizálták, és különösen hatékonyak a víz kiszorításában, megakadályozzák az aquaplaninget, és még nagyon nedves útfelületen is jó tapadást biztosítanak.

1868-as alapítása óta az Uniroyal folyamatosan fejleszti termékeit, hogy azok egyre hatékonyabbak legyenek, különösen a nehéz időjárási körülmények között. A természet által inspirálva az Uniroyal kifejlesztette a Shark Skin technológiát. Ennek a technológiának köszönhetően az abroncs futófelületének mintázata, amely a cápabőr tulajdonságait utánozza, kisebb ellenállást biztosít a vízzel szemben, és még hatékonyabban engedi eloszlani azt. A nedves útfelületen nyújtott kiváló teljesítményük mellett az Uniroyal abroncsok esztétikailag is nagyon vonzóak, amit a márka számos díja is bizonyít, többek között a Red Dot Award és az iF Design Award.

Az Uniroyal WinterExpert téli gumi mintázata

Az Uniroyal WinterExpert téli gumi a közép- és felsőkategóriás járművekhez készült, személyautók és terepjárók is használják. Úgy tervezték meg, hogy csökkentse az aquaplaning jelenségét, amiért a mély barázdák és a V-alakú futófelület felel. Az esős útszakaszok mellett a mérnökök a havazásra is nagy figyelmet fektettek, így növelték a teljesítményét a havas utakon is. Ezzel a téli gumival biztosan célba érünk, a szakadó hó ellenére sem kell otthon maradnunk.

A nagyszerű futófelületi kialakítás mellé csökkentett gördülési ellenállás jár, ami azt jelenti, hogy a jármű kevesebb széndioxidot fog kibocsátani és az üzemanyag-fogyasztása is alacsonyabb lesz. Ha pedig arra gondolunk, hogy az egyenletes kopás hosszabb élettartamot biztosít, akkor tudjuk, hogy ritkábban kell majd cserélnünk az abroncsokat. Emellett érdemes azt is megemlíteni, hogy az alacsony menetzaj kényelmessé teszi a hosszú utakat is.

Miért ajánljuk?

A cég kutatóközpontja egy fáradhatatlan környezet, ahol mérnökök és tervezők folyamatosan új ötleteken dolgoznak. A fejlesztés iránti elkötelezettségük látható, az erőfeszítéseiket minden egyes új gumiabroncs bevezetésével maximalizálják. A Continental csoport részeként hasznosítják az Európa-szerte és az USA-ban dolgozó több mint 1000 tudós, fejlesztő és mérnök tudását és tapasztalatát, ami az Uniroyal WinterExpert téli gumit az egyik legjobbá teszi.


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia