HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
UNIROYAL RainSport 5
205/55R16 91 V
27 360 Ft
UNIROYAL
UNIROYAL RainSport 5 205/55R16 nyári gumi

205/55R16 UNIROYAL RainSport 5 - nyári gumi 91 V

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
A
71
27 360 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Közép kategóriás

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

USA

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

V

SÚLY INDEX

91

A(z) Uniroyal - Rainsport 5 gumi jellemzői:

Esőben is sportos vezetési stílusra tervezve: Uniroyal RainSport 5 nyári gumi


Az Uniroyal 2021-ben dobta piacra a nagyteljesítményű autókra szánt esőgumiját, a Uniroyal RainSport 5 nyári gumit, ami kifejezetten a sportos vezetési stílus szerelmeseinek készült, és nagy esőzések esetén is megállja a helyét. Az abroncs kompakt, közép- és felsőkategóriás SUV-okra és személygépkocsikra egyaránt jó választás lehet, erről pedig a széles méretválaszték is árulkodik: 15", 16", 17", 18", 19", 20", 21" hüvelykes kerékátmérőben találjuk meg a RainSport 5 abroncsot a hazai, illetve a nemzetközi kereskedések és webáruházak kínálatában. 


Az Uniroyal RainSport 5 nyári gumi technikai tulajdonságairól  


Az Uniroyal RainSport 5 nyári gumi ötvözi magában az esőgumik és a sportos vezetési élményhez szükséges tulajdonságokat, és biztosítja azt a minőséget és megbízhatóságot, amit már az Uniroyal esetében alapvetően elvárunk. A Uniroyal RainSport 5 egyik kiemelkedő tulajdonsága a kivételes tapadás, amit a nedves útfelületeken biztosít. Az abroncs mintázati kialakítását úgy tervezték meg, hogy az abroncs esős időben is megőrizze a tapadását akár nagy sebesség mellett is, és rövid fékutat tegyen lehetővé. A mélyebb barázdák a gyorsabb vízelvezetésért felelnek, így nemcsak a tapadás jobb, de a vízen futás veszélye is csökkent. 


Az abroncs számára a nagy esőzések tehát nem jelentenek kihívást, ugyanakkor a száraz és forró útfelületeken is megállja a helyét. A speciális keveréknek köszönhetően, illetve a merevebb vállblokk kialakítás miatt az Uniroyal RainSport 5 nyári gumi magasabb futásteljesítményt ér el, ez pedig hosszabb élettartamot jelent, ami költséghatékonyabb megoldást jelent az autósok számára. A futófelületi kialakításnak köszönhetően a kormányzási válasz is kiemelkedő lett, ahogyan az irányíthatóság is. 


Amit az Uniroyal RainSport 5 abroncs nemzetközi abroncsteszt eredményeiről tudni érdemes


Az Uniroyal RainSport 5 nyári gumi már számos nemzetközi abroncsteszten bizonyíthatott, ami meggyőzhet minket arról, hogy ezt az abroncsot valóban érdemes választani a nyári szezonra. Az abroncs még csak 2021-ben debütált az Uniroyal kínálatában, számos teszteredménnyel büszkélkedhet, és a vásárlói vélemények is ugyanazt tükrözik. Az Uniroyal RainSport 5 a 2021-es Autobild teszten a 205/55 R16 méretű abroncsok között a 19. helyen jutott be a legjobb húszba, ott pedig a 14. helyen végezett, ami mellé egy JÓ minősítést is kaphatott. 


Az ADAC tesztelői is vizsgálták a RainSport 5 minőségét, ahol szintén egy JÓ minősítést kapott, az összesítésben pedig a 13. helyen végzett. A 2022-es év nem indult ennyire jól az Uniroyal RainSport 5 számára, hiszen nem sikerült bejutni a legjobb 20 közé, viszont a nedves útfelületi teljesítménye átlagon felüli volt. Jól létszik, hogy az abroncs a nemzeközi teszteken is hozza azt, amit egy középkategóriás abroncstól elvárhatunk, jó minőséget és kedvező árakat. A Uniroyal RainSport 5 nyári gumi jó választás mindazok számára, akik egy minőségi, jó ár-érték arányt képviselő abroncsot keresnek a sportautójuk számára. 

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek