HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
CONTINENTAL EcoContact 6
155/70R13 75 T
26 030 Ft
CONTINENTAL
CONTINENTAL EcoContact 6 155/70R13 nyári gumi

155/70R13 CONTINENTAL EcoContact 6 - nyári gumi 75 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
70
26 030 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

75

A(z) Continental - Ecocontact 6 gumi jellemzői:

Continental EcoContact 6 nyári gumi – az üzemanyaghatékony választás

Személyautók és SUV-k számára is ideális választás a Continental EcoContact 6 nyári gumi. Továbbfejlesztett futófelületi keverékének és a hatékony szilika-eloszlásnak köszönhetően ez egy kifejezetten üzemanyag-hatékony abroncs. A GreenChili 2.0 technológia pedig gondoskodik arról, hogy tartós is legyen egyben, és hogy tökéletes teljesítményt nyújtson a nyári körülmények között. A  Continental EcoContact 6 nyári gumi egy kifejezetten üzemanyag-hatékony választás, ami egyben hosszú élettartamú is. Így aki ilyen nyári gumit keres, annak tökéletes választás. A hosszú élettartam és a kedvező üzemanyag-fogyasztás érdekében nem kell lemondani a kiváló teljesítményről sem. 


Csúcstechnológiás Continental EcoContact 6 nyári gumi

A Continental EcoContact 6 nyári gumi optimális polimerhálózatot tartalmazó vegyülete lehetővé teszi, hogy erős kapcsolat álljon fenn a szilika és a gumi között. Így az abroncs rugalmas és merev is lesz egyben, aminek minden körülmények között hasznát veheti. Így a  Continental EcoContact 6 nyári gumi alkalmazkodik a különböző útviszonyokhoz, ez javítja a gördülési ellenállást, ezáltal pedig csökken az üzemanyag-fogyasztás. 


A teszt eredmények is azt mutatják, hogy az abroncs kiválóan teljesít a nyári gumik mezőnyében. A német autóklub, az ADAC és sok más szervezet, szaklap is rendszeresen teszteli az abroncsokat és a gyártók is folyamatosan tesztelik az új abroncsaikat az elődökhöz képest. Hisz mindenki célja az, hogy egyre jobb és jobb abroncsokkal jelenjenek meg a piacon. A teljesítmény mellett fontos a kényelem és a komfortosság is, mint ahogy az egyenletes kopás és a hosszú élettartam. Aki ellátogat egy webáruházba, biztosan sokféle termékkel találkozik a keresett méretben, érdemes ilyenkor a vásárlás előtt tanulmányozni a felhasználói véleményeket is, hisz akik már megvásárolták, használják az adott abroncsot, sokkal átfogóbb képet tudnak róla adni, mint egy címke vagy leírás. 

Magas futásteljesítménnyel, kedvező üzemanyag-fogyasztással

A  Continental EcoContact 6 nyári gumi egy magas futásteljesítményű abroncs, köszönhető az egyenletes nyomáseloszlásnak és a GreenChili 2.0 technológiának. Ennek a technológiának köszönhetően az abroncs tökéletesen igazodik az útfelülethez úgy, hogy csökken a deformáció és a felmelegedés. Ez szintén hozzájárul az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztáshoz. Ráadásul az abroncsot ritkábban kell cserélni, a hosszú élettartamnak szintén vannak környezetvédelmi aspektusai, ráadásul anyagilag is jobban megéri ilyen abroncsot vásárolni. 


A  Continental EcoContact 6 nyári gumi esetében a méretnek megfelelően alakítják ki az egyes abroncsok mintázatát. A szélesség és a mintaárkok harmóniában vannak egymással. Így lesz kiváló a gumi teljesítménye nedves és száraz úton egyaránt. Mintázata aszimmetrikus, az abroncs folyamatos kapcsolatban van az útfelülettel, és hirtelen manővereknél, például sávváltáskor vagy előre nem látott nagy kanyarokban is tökéletes a tapadása, ezt nyújtja tehát a  Continental EcoContact 6 nyári gumi.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia