HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
CONTINENTAL WinterContact TS 870
165/70R14 85 T
34 300 Ft
CONTINENTAL
CONTINENTAL WinterContact TS 870 165/70R14 téli gumi

165/70R14 CONTINENTAL WinterContact TS 870 - téli gumi 85 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
C
69
34 300 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

85

A(z) Continental - Wintercontact ts 870 gumi jellemzői:

Continental WinterContact TS 870 a forradalmi gumiabroncs 

Javában tombol a nyár, viszont a német gyártó már most készül a téli időszakra új innovatív Continental WinterContact TS 870 gumiabroncsával.  Az ügyfeleknek online képzést is nyújtanak, hogy közelebbről megismerhessék az új téli abroncsot. A gumiipar egyik meghatározó cége naprakész az ipari trendeket illetően, azért, hogy a járművezetők számára kifogástalan minőségű gumikat hozzon létre.

 

 

Produktív tapadás szem előtt tartva a WinterContact TS 870 esetén

 

Az elődje, a TS 860 tulajdonságait figyelembe véve az új gumiabroncsokat úgy alakították ki, hogy nagyobb téli hatékonyságot és nedves időjárási tapadást biztosítson, illetve mérsékelt legyen a gördülési ellenállásuk A szakemberek azonban hangsúlyozzák, hogy az abroncsok teljesen egyedülálló termékek a konstrukciót, futófelület mintázatát, kialakítását, illetve összetétel tekintetében. Az új WinterContact TS 870 az előzetes kalkulációk szerint három százalékkal rövidebb féktávolságot generál jeges szakaszon, és öt százalékkal megfelelőbb a kezelhetősége a havas útburkolatokon. A rendkívüli tapadás az utóbbi időben létrehozott, úgynevezett 3D reteszelő lamellákon alapszik, amelyek kitűnő szögben viszonyulnak a hóhoz. További stabilitást eredményeznek az átlós barázdákkal szinkronban ülő intenzív lamellák. Ezek az összetevők nagy számú éllel rendelkeznek, és elősegítik a dinamikus erők jobb továbbadását, megkönnyítve a tapadást az egyenletes vagy a kanyargós utakon.

 

Folytonosan előremutató technológiai kutatás

 

A Continental SnowCurve + kifejlesztése egy speciális horonyfalszerkezet közreműködésével segít az összenyomott hóval összekapcsolódni a gumiabroncs futófelszínének közel 1000 pontján. Ez hatékony tapadást és jelentős fékerő átvitelt ad, leginkább a kanyarban. A féktávolság javult azáltal, hogy akár 10% -osan több futófelület-blokkot illesztettek be a WinterContact TS 870 érintkező részeibe.

A téli időszakra szánt típus „V” formájú futófelületű mintázatokkal rendelkezik, illetve hornyokkal, amelyek a hullámszerű középső horonynyá futnak egybe Az úgynevezett Hydro Grooves és a középső horony párosítása jobb nedves útfelületeken elősegítő fékezésre irányul és erőteljesebb lesz a vizkiszorítás.

 

A régebbi mintákat tekintve az új gumik magukban foglalják a Continental egyedileg tervezett futófelület-keverékét, ez a Cool Chili. A tökéletesített keresztkötésű-sűrűség nagyobb rugalmasságot idéz elő, ezzel javítva a téli gumi és az útfelület közötti kötelék minőségét. Ez mérsékelt elhasználódást és megnövelt futásteljesítményt eredményez. Így a Cool Chili összetevő hozzájárulhat a gördülési ellenállás csökkentéséhez.

 

A WinterContact TS 870 számos méretben hozzáférhető

 

A WinterContact TS 870 sorozat kezdetben 19 féle cikkszámozással kapható, majd a 2022-es évet követően még 44 cikkszámozással ellátott autógumi fog legördülni a gyártósorról 14-es és 17-es felnimérettel. 

 

Döntő érv a Continental mellett

 

A megbecsült szakembergárdát foglalkoztató, közismert német gyártóvállalat, mely prémium minőségi abroncsairól ismert, elkötelezett acélból, hogy a legjobb WinterContact TS 870 típussal segítse a gépjárművezetőket. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia