HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
CONTINENTAL WinterContact TS 870
185/65R14 86 T
38 050 Ft
CONTINENTAL
CONTINENTAL WinterContact TS 870 185/65R14 téli gumi

185/65R14 CONTINENTAL WinterContact TS 870 - téli gumi 86 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
69
38 050 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
A minta az ADAC 2022 téligumi tesztjén kiemelten ajánlott minõsítés kapott!
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

86

A(z) Continental - Wintercontact ts 870 gumi jellemzői:

Continental WinterContact TS 870 a forradalmi gumiabroncs 

Javában tombol a nyár, viszont a német gyártó már most készül a téli időszakra új innovatív Continental WinterContact TS 870 gumiabroncsával.  Az ügyfeleknek online képzést is nyújtanak, hogy közelebbről megismerhessék az új téli abroncsot. A gumiipar egyik meghatározó cége naprakész az ipari trendeket illetően, azért, hogy a járművezetők számára kifogástalan minőségű gumikat hozzon létre.

 

 

Produktív tapadás szem előtt tartva a WinterContact TS 870 esetén

 

Az elődje, a TS 860 tulajdonságait figyelembe véve az új gumiabroncsokat úgy alakították ki, hogy nagyobb téli hatékonyságot és nedves időjárási tapadást biztosítson, illetve mérsékelt legyen a gördülési ellenállásuk A szakemberek azonban hangsúlyozzák, hogy az abroncsok teljesen egyedülálló termékek a konstrukciót, futófelület mintázatát, kialakítását, illetve összetétel tekintetében. Az új WinterContact TS 870 az előzetes kalkulációk szerint három százalékkal rövidebb féktávolságot generál jeges szakaszon, és öt százalékkal megfelelőbb a kezelhetősége a havas útburkolatokon. A rendkívüli tapadás az utóbbi időben létrehozott, úgynevezett 3D reteszelő lamellákon alapszik, amelyek kitűnő szögben viszonyulnak a hóhoz. További stabilitást eredményeznek az átlós barázdákkal szinkronban ülő intenzív lamellák. Ezek az összetevők nagy számú éllel rendelkeznek, és elősegítik a dinamikus erők jobb továbbadását, megkönnyítve a tapadást az egyenletes vagy a kanyargós utakon.

 

Folytonosan előremutató technológiai kutatás

 

A Continental SnowCurve + kifejlesztése egy speciális horonyfalszerkezet közreműködésével segít az összenyomott hóval összekapcsolódni a gumiabroncs futófelszínének közel 1000 pontján. Ez hatékony tapadást és jelentős fékerő átvitelt ad, leginkább a kanyarban. A féktávolság javult azáltal, hogy akár 10% -osan több futófelület-blokkot illesztettek be a WinterContact TS 870 érintkező részeibe.

A téli időszakra szánt típus „V” formájú futófelületű mintázatokkal rendelkezik, illetve hornyokkal, amelyek a hullámszerű középső horonynyá futnak egybe Az úgynevezett Hydro Grooves és a középső horony párosítása jobb nedves útfelületeken elősegítő fékezésre irányul és erőteljesebb lesz a vizkiszorítás.

 

A régebbi mintákat tekintve az új gumik magukban foglalják a Continental egyedileg tervezett futófelület-keverékét, ez a Cool Chili. A tökéletesített keresztkötésű-sűrűség nagyobb rugalmasságot idéz elő, ezzel javítva a téli gumi és az útfelület közötti kötelék minőségét. Ez mérsékelt elhasználódást és megnövelt futásteljesítményt eredményez. Így a Cool Chili összetevő hozzájárulhat a gördülési ellenállás csökkentéséhez.

 

A WinterContact TS 870 számos méretben hozzáférhető

 

A WinterContact TS 870 sorozat kezdetben 19 féle cikkszámozással kapható, majd a 2022-es évet követően még 44 cikkszámozással ellátott autógumi fog legördülni a gyártósorról 14-es és 17-es felnimérettel. 

 

Döntő érv a Continental mellett

 

A megbecsült szakembergárdát foglalkoztató, közismert német gyártóvállalat, mely prémium minőségi abroncsairól ismert, elkötelezett acélból, hogy a legjobb WinterContact TS 870 típussal segítse a gépjárművezetőket. 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek