HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
CONTINENTAL WinterContact TS 850 P
225/35R19 88 W
110 520 Ft
CONTINENTAL
CONTINENTAL WinterContact TS 850 P 225/35R19 téli gumi

225/35R19 CONTINENTAL WinterContact TS 850 P - téli gumi 88 W

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
B
72
110 520 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

W

SÚLY INDEX

88

A(z) Continental - Wintercontact ts 850 p gumi jellemzői:

Biztonság, dizájn, vezetési élmény: Continental WinterContact TS 850 P téli gumi

Ha valaki a közeledő téli időszakra olyan prémium minőségű gumiabroncsot keres, amelyik nemcsak modern és biztonságos, hanem kellemes utazást is kínál, akkor számára tökéletes választás a Continental WinterContact TS 850 P téli gumi. Ezt a terméket elsősorban nagy teljesítményű gépkocsikhoz fejlesztette ki a Continental, amely cég a német ipar egyik zászlóshajója, és idén kereken 150 éve van jelen a piacon kiváló és nem véletlenül közkedvelt termékeivel.

Egy méltán népszerű elődből tökéletesített utód

Tulajdonképpen a Continental WinterContact TS 850P téli gumiabroncs a korábbi, szintén közkedvelt Continental ContiWinterContact TS 850 továbbfejlesztett változata. A megalkotása abból a céges filozófiából következik, amely a Continentalt már hosszú ideje jellemzi. A német gyártó az állandó tesztelések és az ezek eredményeként létrejövő folyamatos technológiai újítások híve.

A cég elkötelezettségét a folyamatos innováció iránt mi sem mutatja jobban, mint az a tény, hogy a világ számos pontján, így Svédországban, Új-Zélandon, az Egyesült Államokban és Spanyolországban is saját létesítménnyel rendelkezik, amelyekben akár a legszélsőségesebb körülmények között is tesztelhetők a gumiabroncsai. Évente átlagosan 67 ezer tesztet végeznek el, ez kilométerre vetítve annyit tesz, mintha ötszázszor kerülnék meg a bolygónkat.

Continental WinterContact TS 850 P téli gumi – száraz és havas útfelületre egyaránt

Ez a gumiabroncs valódi 21. századi csúcstermék. Nemcsak elegáns és modern dizájnnal hívja fel magára a figyelmet, de az apró részletekben megtalálható minden olyan fejlesztési eredmény, amely talán csak a közismert német precizitásra jellemző. Az aszimmetrikus mintázatú gumiabroncs barázdasávjait és csapott lamelláit olyan fejlesztés eredményeként alakították ki, amely a biztonságot, a hatékony teljesítményt és a komfortos vezetői élményt egyaránt szem előtt tartotta. A téli abroncson kialakított árkok igen nagy mennyiségű havat vesznek fel, hogy aztán elvezessék az útfelülettel érintkező felületek alól.

A gumiabroncsok futófelületének külső része kellően szilárd ahhoz, hogy mind száraz, mind nedves úton a lehető legmagasabb kormányzási pontosságot biztosítsa, így a vezetési élmény is egyedülálló. Emellett a gumiabroncs váza is megfelelő szilárdsággal rendelkezik ahhoz, hogy a fajlagosan nagyobb súlyú, SUV kategóriás gépjárműveket is elbírja. A Continental WinterContact TS 850P téli gumiabroncsok minden ilyen kategóriájú jármű tulajdonosának bízvást ajánlhatók.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia