HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
CONTINENTAL WinterContact TS 860 S
205/55R16 91 H
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
CONTINENTAL
CONTINENTAL WinterContact TS 860 S 205/55R16 téli gumi

205/55R16 CONTINENTAL WinterContact TS 860 S - téli gumi 91 H

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
C
72
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

H

SÚLY INDEX

91

A(z) Continental - Wintercontact ts 860 s gumi jellemzői:

CONTINENTAL WinterContact TS 860 S téligumi a sportautók szerelmeseinek

A CONTINENTAL WinterContact TS 860 S téligumi prémium kategóriás gumiabroncs, melyet kifejezetten sportautók számára alkottak meg. Tervezésének legfőbb szempontja volt, hogy a téli időjárási körülmények között, csúszós úton is maximális biztonságot nyújtson, és a vezetési élmény se csökkenjen. A gumitesztek során kimagasló eredményt ért el a havas úton való tapadás, az irányíthatóság és az alacsony gördülési ellenállás tekintetében. A jó teljesítményének oka a speciális, innovatív mintázatában keresendő. 

Miért van nagy jelentősége az abroncs mintázatának?

A gumiabroncs mintázata adja meg az adott típus arculatát, hiszen ez a legszembetűnőbb tulajdonsága. Azonban az esztétikánál sokkal nagyobb szerepe is van. A hosszanti és oldalirányú csatornák a vízelvezetésért, a bordák és árkok a stabilitásért, irányíthatóságért, iránytartásért felelnek. A keresztirányú bordák a kapaszkodásban segítenek, az apró lamellák pedig a tapadást segítik. A telt, sima felületek a fékező és gyorsító erők átadásában, ill. a menetstabilitásban játszanak nagy szerepet.

A mintázat szempontjából az abroncsokat három kategóriába sorolhatjuk.

Szimmetrikus minta: városi közlekedésre fejlesztették ki. Előnye a kopásállóság és a takarékos üzemanyagfogyasztás.

V-alakú minta: legfőbb tulajdonsága a kiváló vízelvezetés. Hosszabb távú, nagy sebességű utazásra tervezték, kiváló tapadást biztosít a nedves utakon is.

Aszimmetrikus minta: a tervezés során, az abroncs külső és belső felére eső, eltérő erőhatásokat vették figyelembe. Nagyfokú stabilitást, pontos irányíthatóságot tesz lehetővé ez a típus.

A CONTINENTAL WinterContact TS 860 S téligumi speciális mintázata

A CONTINENTAL WinterContact TS 860 S téligumi az aszimmetrikus mintázatú abroncsok táborát erősíti. A hosszanti csatornák és a futófelületen elhelyezett speciális, méhsejt alakú, lamellás szerkezetének köszönhetően sűrű kapaszkodóél-hálózat jön létre, ezzel növelik a vonóerő-átadást és a kanyarstabilitást.  Keskeny, oldalirányú csatornák választják el a blokkokat, így fékezéskor egyetlen, nagy felületű bordát alkotnak, ami rendkívül rövid fékutat eredményez.  

A V-alakú, hosszanti és keresztirányú árkok a vízkiszorításért felelősek, csökkentik a felúszás lehetőségét. A külső vállrész szélesebb, növeli az érintkezési felületet, a nagyobb felfekvésnek köszönhetően jobb a tapadás és az irányíthatóság. A CONTINENTAL WinterContact TS 860 S téli gumi biztonságos vezetési élményt nyújt, szélsőséges viszonyok között is, sportautók számára.MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia