HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
CONTINENTAL WinterContact TS 860
185/65R15 88 T
34 500 Ft helyett
29 000 Ft
CONTINENTAL
CONTINENTAL WinterContact TS 860 185/65R15 téli gumi

185/65R15 CONTINENTAL WinterContact TS 860 - téli gumi 88 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
Nem
C
B
71
OAMTC Teszt 2018 - Kiemelten ajánlott!ADAC Teszt 2018 - Kiemelten ajánlott!Auto Bild Teszt 2018 - Kiemelten ajánlott!Auto Bild Teszt 2019 - Kiemelten ajánlott!
34 500 Ft helyett
29 000 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

ADAC EREDMÉNY

Kiemelten ajánlott minősítés!

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

Nem

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

88

A(z) Continental - Wintercontact ts 860 gumi jellemzői:

A legfontosabb a biztonság: Continental WinterContact TS 860 téli gumi

Kifejezetten a kis és középkategóriás autók tulajdonosainak elvárásait tartotta szem előtt a német gyártó, amikor bevezette a piacra a Continental WinterContact TS 860 téli gumit. Ebben a vásárlói körben elsőrendű elvárás a biztonság, de persze emellett olyan igényeket is kielégít a termék, amelyek a kellemes, komfortos vezetői élménnyel, a modern dizájnnal, vagy éppen a megfizethető árszínvonallal kapcsolatosak.

Folyamatos fejlesztés – minden időben a legtökéletesebb minőség

A Continental WinterContact TS 860 téli gumiabroncs elődjének a ContiWinterContact TS850 jelű termék tekinthető, azonban a folyamatos tesztelés és az ebből eredő fejlesztések jelentős mértékben feljavították ezen új gumiabroncs tulajdonságait. Az a tény, hogy a Continental időről időre mindig újabb és korszerűbb termékekkel rukkol elő, a cég filozófiájából eredeztethető. A német gyártó gyakorlatilag szünet nélkül teszteli a gumiabroncsait, az eredmények nyomán pedig egyre modernebb újításokkal fejleszti a termékeit, így azok mindenkor a legkorszerűbb minőséget képviselik.

A német cégóriás 1871 óta van jelen a piacon, a kereken másfél évszázad tapasztalatai felbecsülhetetlenek, de bizonyára nem érnének túl sokat anélkül az elkötelezettség nélkül, amelyet a Continental a fejlesztésbe és az innovációba fektet be folyamatosan. Mindent elmond a német ipar zászlóshajójáról az az adat, hogy Svédországtól kezdve, az Egyesült Államokon át, egészen Új-Zélandig a gyártó több földrészen is azért üzemeltet tesztelő létesítményeket, hogy a lehető legváltozatosabb – és akár legszélsőségesebb – körülmények között tudja teszt alá vetni a termékeit.

Continental WinterContact TS 860 – maximális biztonság havas, vizes és jeges úton is

Ez a gumiabroncs a legújabb fejlesztések és technológiák eredményeit testesíti meg. A speciális időjárástűrő keverék még a leghidegebb időben is rugalmasságot biztosít. A legmodernebb szilika alapanyag és a hajlékony polimer mátrix maximális vonóerőt tesz lehetővé vizes útfelületen. Emellett a sokcsatornás mintázat olyan vízelvezetést valósít meg, amely még jeges útburkolat esetén is a lehető legrövidebb fékutat és a kitűnő irányíthatóságot jelenti az ezzel a gumiabronccsal felszerelt járműnek.

A legmodernebb technológiával készült mintázati árkok segítenek megtartani a havat, megakadályozzák a hó könnyű kijutását a futófelületre, ezáltal havas úton is biztonságos irányíthatóságot eredményeznek. A Continental WinterContact TS 860 téli gumiabroncs a kis és középkategóriás autók tulajdonosai számára kitűnő választás.

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek