HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
CONTINENTAL SportContact 7
305/30R19 102 Y
103 350 Ft
CONTINENTAL
CONTINENTAL SportContact 7 305/30R19 nyári gumi

305/30R19 CONTINENTAL SportContact 7 - nyári gumi 102 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
C
A
73
103 350 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Peremvédõs
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Németország

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

102

A(z) Continental - Sportcontact 7 gumi jellemzői:

Magas szintű vezetési élmény a Continental SportContact 7 nyári gumival

Sportos vezetés, nagy teljesítmény, ezt kínálja a Continental SportContact 7 nyári gumi. A német mérnöki teljesítmény egyik csúcsa, amit úgy terveztek meg, hogy magabiztosságot nyújtson, hogy lehetővé tegye a vezetés legmagasabb szintű élményét. 


Amikor valaki nyári gumit keres nagy teljesítményű autója számára, általában számba veszi a különböző tesztek eredményeit. A vásárlás előtt a webáruházak kínálatában szemezget, sokat elárulnak egy abroncsról például a felhasználói vélemények is. A Continental SportContact 7 nyári gumi egy újdonság a Continentaltól, minden olyan újítást, technológiai fejlesztést magában foglal, ami alapján ideális választást nyújt a nagy teljesítményű személyautók, városi terepjárók számára. 

A Continental SportContact 7 nyári gumi testreszabott

Nézzük is meg alaposabban, hogy mit is tud ez az abroncs. A Continental SportContact 7 nyári gumit úgy tervezték meg, hogy testreszabták a különböző járműosztályok számára, hogy a sportos vezetési élményt mindenki átélhesse. 18-22 méretben kapható és igazán lenyűgöző teljesítményt nyújt. Mind a száraz, mind a nedves úton. Hirtelen fékezéskor, gyorsításkor, manőverezéskor egyaránt. Ráadásul igen magas a futásteljesítménye és kedvező az üzemanyag-fogyasztása, így ez az abroncs még környezetvédelmi szempontból is ideális választás. 


A BlackChili technológia gondoskodik a kiváló tapadásról, gördülési ellenállásról és a hosszú élettartamról. A szintetikus gumit természetes gumival keverték, ehhez pedig nano-koromrészecskéket adtak, így jött létre a speciális, ez esetben extralágy BlackChili keverék, ami lehetővé teszi a kiváló tapadást, a rendkívüli gördülési ellenállást és a hosszú élettartamot. Mindezt úgy, hogy egyik sem megy a másik rovására. A kiváló tapadáshoz az extra merev mintázat is hozzájárul, így nedves és száraz utakon is jól teljesít a Continental SportContact 7 nyári gumi. 

Adaptív mintázat a jó tapadásért

Nagy sebesség mellett is jól tapad, precízen kormányozható, pontosan irányítható abroncs, ezt az adaptív mintázatának köszönheti. Egy nyári guminál is fontos, hogy biztonságos vezetést tegyen lehetővé és mivel nyáron is pillanatok alatt megváltozhatnak a körülmények, nyáron is szükség lehet hirtelen reagálásra, kanyarodásra, fékezésre, manőverezésre, ezért fontos, hogy az abroncs gyorsan reagáljon ezekben a helyzetekben. A Continental SportContact 7 nyári gumi egy ilyen abroncs. 


A Continental SportContact 7 nyári gumi az idei év egyik nagy újdonsága a gumióriástól, ami az ultranagy teljesítményű szegmensbe lépett be. Kiemelkedő futásteljesítmény jellemzi, emellett egy üzemanyag-hatékony választás is egyben, és a száraz és a vizes úton való kezelhetősége is javult elődjéhez képest. 2021 második felében kezdték meg a gyártását, az új fejlesztést sokan várták már. Aki nagy teljesítményű autója számára keres megbízható, magas futásteljesítményű abroncsot, a Continental SportContact 7 nyári gumi jó választás. MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia