HÍVJ MINKET
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
KERESÉS
MICHELIN PILOT SUPER SPORT
255/35R18 94 Y
104 610 Ft helyett
69 490 Ft
MICHELIN
MICHELIN PILOT SUPER SPORT 255/35R18 nyári gumi

255/35R18 MICHELIN PILOT SUPER SPORT - nyári gumi 94 Y

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
B
B
71
104 610 Ft helyett
69 490 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
CADILAC
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Prémium

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Nyári

GUMIGYÁRTÓ

Francia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

Y

SÚLY INDEX

94

A(z) Michelin - Pilot super sport gumi jellemzői:

Michelin Pilot Super Sport nyári gumi

A Michelin Pilot Super Sport nyári gumi egy maximális teljesítményű abroncs, amelyet a legsportosabb személyautókra optimalizáltak a francia óriás-vállalat professzionális mérnökei.

Úgy terveztek, hogy a sportos kezelhetőséget, a mindennapi közlekedéshez szükséges, felső-kategóriás kényelemmel kombinálják.

Az eredmény pedig egy olyan teljesítmény-orientált, mégis komfortos termék lett, amely minden egyes motorsport rajongót képes lázba hozni.

Ha Michelin Pilot Super Sport nyári gumi, akkor vonzerő és iránymutató luxus

A futófelület modern és precíz összetétele révén, segít javítani a reakciókészséget, illetve a kezelhetőséget - minden egyes kanyarban. Ezen kívül, olyan barázda kialakítással lett felszerelve, amely a vizet kimagasló hatékonysággal képes elvezetni, a minél jobb vízenfutás elleni védelem érdekében.

Ezek után - talán - nem meglepő, hogy a Pilot Super Sport modellt mennyire kiemelkedő fékezési teljesítmény és stabil kezelhetőség jellemzi a nedves körülmények között.

Mindezek tetejébe, a Pilot Super Sport csúcskategóriás aszimmetrikus mintázata zseniális tapadást, kivételes fékteljesítményt, valamint magas fokú tartósságot kínál.

Michelin Pilot Super Sport nyári gumi: a több évtizedes motorsport tapasztalat, valamint az elképesztő gyártási technológiák ötvözete

A Michelin pontosan megérti, hogy az emberek életében az idő a legfontosabb és legértékesebb dolog. Ezért minőségi termékekkel ösztönzi a mobilitást, amelyek rettentő gyorsak, megbízhatóak és biztonságosak is egyben.

A Michelin Pilot Super Sport nyári gumi modell tehát egy kivételes termék, amelynek esetében a mérnöki gárda - a leglényegesebb tulajdonságok megerősítése mellett - a dinamikus, határozott vezetési élmény kielégítésére összpontosított.

 

MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek