HÍVJ MINKET
KERESÉS
EZEKET AZ ADATOKAT KÖTELEZŐ KITÖLTENI
Gumiabroncs kereső
TAURUS ICE
215/55R16 97 T
25 350 Ft
TAURUS
TAURUS ICE 215/55R16 téli gumi

215/55R16 TAURUS ICE - téli gumi 97 T

DEFEKTTŰRŐ:
Nem
ERŐSÍTETT:
XL
D
C
72
25 350 Ft
Ehhez a gumihoz nem tartozik ajándék
Ehhez a gumihoz nincs plusz információ
Ehhez a gumihoz nem jár kátyúgarancia
TERMÉK SPECIFIKÁCIÓ
MINŐSÉG

Budget

AUTÓ

Személyautó gumi

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

Téli

GUMIGYÁRTÓ

Szerbia

DEFEKTTŰRŐ

Nem

ERŐSÍTETT

XL

SEBESSÉG INDEX

T

SÚLY INDEX

97

A(z) Taurus - Ice gumi jellemzői:

Amit a TAURUS ICE téli gumiról tudni érdemes


A TAURUS ICE téli gumi a Taurus kedvező árú magyar abroncsmárka személygépkocsikra tervezett abroncsa, és kifejezetten a zordabb telekre tervezték. Bár a kedvező árú abroncsokat jellemzően az enyhébb telekre javasolják, a TAURUS ICE , ahogy a neve is mutatja igenis is jól viseli a fagyosabb téli útviszonyokat is. A TAURUS ICE téli gumi, ahogyan a Taurus márka minden abroncsa, a Michelin csoporthoz tarozik, és a Michelin gyáraiban is készül. A neves világmárka kedvező árú abroncsmárkái közé sorolják, mióta 2013-ban újra forgalomba hozták őket. 


A TAURUS ICE téli gumi minden téli körülmény között megállja a helyét, és nagyon jó ár-érték aránnyal is bír. Bár nemzetközi teszteredmény még nem született a TAURUS ICE téli gumival kapcsolatban, de a vásárlói vélemények meglehetősen pozitívak. Elsősorban 15”, 16” 17”, és 19” méretekben kaphatóak, a termékpaletta meglehetősen széles a márka kínálatát figyelembe véve. A TAURUS ICE téli gumi az egyik legkeresettebb Taurus személyautó abroncs a márka kínálatában. 


Amiért TAURUS ICE téli gumit jó választás lehet

 

A TAURUS ICE téli gumi jó ár-érték aránya miatt annyira kedvelt a magyar és az európai vásárlók körében, ugyanis a kedvező árak mellett megbízhatóságot is nyújt. Az abroncs kialakításának köszönhetően a legtöbb téli körülmény között biztonságos vezetési élményt garantált. A futófelületi mintázatban hasonlóságot figyelhetünk meg a TAURUS 601 téli abronccsal, hiszen a TAURUS ICE téli gumi mintázata is forgásirányú, szimmetrikus mintázat hornyos tagolással. Míg azonban a 601 hármas tagolású, úgy a TAURUS ICE inkább 5 részre osztott. 


A megerősített oldalfalak jobb kapaszkodást tesznek lehetővé, a sűrű lamellák pedig jobb talajkapcsolatot garantálnak. A blokkok és a szélesebb árkok a hatékonyabb vízelvezetést teszik lehetővé, vagyis a csökken a vízen csúszás kockázata. A gumikeverék is biztosítja, hogy az abroncs jobb tapadást és könnyebb irányíthatóságot érjen el, hiszen úgy alakították ki, hogy az abroncs még alacsony hőmérséklet mellett is megőrizze a rugalmasságát. 


Kiknek érdemes számításba vennie a TAURUS ICE abroncsot?


A TAURUS ICE téli gumi egy kifejezetten megbízható kedvező árú téli abroncs, melyet a sportosabb autók tulajdonosainak is érdemes számításba venni. Természetesen nem való minden vezetési szokáshoz, leginkább azok számára lehet jó választás, akik heti pár alkalommal szeretnének biztonságos vezetési élményt, és kedvező árakat keresnek. A leginkább városi közlekedésre javasolt TAURUS ICE téli gumi jó választás lehet a budget kategóriás abroncsot keresők számára. 


MÉDIA PARTNEREINK

mfor.hu
autopro.hu
vezess.hu
alapjarat.hu
24 000 válaszható gumiabroncs
24 000 válaszható gumiabroncs
átvétel akár 24 órán belül
átvétel akár 24 órán belül
Ingyenes szaktanácsadás
Ingyenes szaktanácsadás
Kátyúgarancia
Kátyúgarancia

Olyan termékek amiket mások kedvelnek