Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

Ultra nagy teljesítményű sport nyári gumi teszt a Tyre Reviews rendezésében

Ez a nyári gumi teszt kuriózum abban a tekintetben, hogy végre-valahára a sport UHP prémium nyári gumik három prominens képviselője, a Michelin Pilot Sport 4S nyári gumi, a  Continental SportContact 6 és a rég várt vadonatúj Goodyear Eagle F1 SuperSport egyszerre vesz részt egy megmérettetésen, így a prémium sport gumiabroncsok és a sport autózás rajongói is végre informálódhatnak, hogy melyik abroncs miben jobb a másiknál.
Ultra nagy teljesítményű sport nyári gumi teszt a Tyre Reviews rendezésében Mielőtt a teszt eredményeit ismertetnénk, annyit fontos megjegyeznünk, hogy a BMW M2 tesztautó első és hátsó tengelyén nem ugyanazokat a méreteket tesztelték. Előre 245 35 R19 méretű nyári gumit szereltek a nyolc különböző márkából, míg hátra a 265 35 R19 méret került fel az autóra.
 

1. Goodyear Eagle F1 SuperSport nyári gumi, „Nagyon Ajánlott”


Első helyezett volt a nedves kezelhetősége, harmadik a száraz fékezés és kezelhetőség, és negyedik a nedves fékteszt. 5. hely a gördülési ellenállása, utolsó hely a zajszintje, 5. az aquaplaning teljesítménye. Szubjektív száraz kezelhetőség 3., a nedves 1. hely. Szubjektív komfort 6.
 

2. Michelin Pilot Sport 4 S nyári gumi, „Nagyon Ajánlott”

Első volt a nedves és száraz féktesztje egyaránt, második a száraz kezelése és ötödik a nedves. Gördülési ellenállása/üzemanyag takarékossága 3., zajszint 3., aquaplaning 2. hely. Szubjektív száraz kezelhetőség 4., a nedves 5., és a szubjektív komfort 2.
 

3. Continental Sport Contact 6, „Nagyon Ajánlott”

Első volt a száraz kezelhetősége, második a száraz és nedves fékteljesítménye, negyedik a nedves kezelhetősége. Gördülési ellenállása 1., zajszintje 1., aquaplaning teljesítménye 4. hely. Szubjektív száraz kezelhetősége 1., a nedves 6., a szubj. komfort 3.
 

4. Falken Azenis FK510 nyári gumi, „Ajánlott”

Harmadik volt a nedves fékteszten, negyedik a szárazon, ötödik a száraz kezelhetősége, hatodik a nedves. Gördülési ellenállása 6., zajszint 5., aquaplaning 3. hely. Szubjektív kategória: nedves kezelés 7., a száraz 3., komfortszintje 1. hely.
 

5. Vredestein Ultrac Vorti nyári gumi, „Ajánlott”

Második volt a nedves kezelhetősége, a száraz negyedik, a száraz fékteljesítménye ötödik, a nedves hatodik hely. Gördülési ellenállása és zajszintje 7., aquaplaning teljesítménye 6. hely. Szubjektív száraz és nedves kezelhetősége 2., a komfort 8. hely.
 

6. Toyo Proxes Sport nyári gumi, „Feltételesen Ajánlott”

Nedves kezelése harmadik, a nedves fékteszt ötödik, a száraz hetedik és a száraz kezelhetősége hetedik hely. Gördülési ellenállása 4., zajszint 6., aquaplaning 1. hely. Szubjektív száraz kezelhetőség 5., a nedves 3., a komfortja 3. hely.
 

7. Kumho Ecsta PS91, „Feltételesen Ajánlott”

Száraz fékteszt 5., száraz kezelés 6., nedves fékteszt és kezelés 7. hely. Gördülési ellenállása 6., zajosság 4., aquaplaning 7. hely. Szubjektív: száraz és nedves kezelés 6., a komfort szintén 6. hely.
 

8. Accelera PHI nyári gumi, „Nem Ajánlott”

Száraz és nedves fékteszt, valamint száraz és nedves kezelhetőség egyaránt utolsó hely. Gördülési ellenállás és zajszint 2., aquaplaning 8. hely.
Mai napi akciós gumink!
GOODYEAR - UG Performance 2 - téligumi
téligumi
245/55 R17
Súly index: 102
Sebesség index: H
Erősített: nem
Defekttűrő: igen
Ár:
124.525 Ft
Kedvezményes ár:
77.170 Ft (38 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva