Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

Újabb Continental téli gumi siker!

A Contintental abroncsgyártó az utóbbi években az egyik legrohamosabban fejlődő gumigyártó volt a szegmensben, ami annak köszönhető, hogy a cég folyamatosan terjeszkedett, ezen felül pedig nem félt bevezetni innovatív újdonságokat sem, amelyek főként a téli gumik piacára még mindig nagyon ráférne.
Hiszen bár az évtizedek alatt nagyon komoly fejlődésen estek át a téli gumik – elsődlegesen a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően –, azonban még mindig vannak felfedezésre váró új utak, főként az olcsóbb kategóriás téli abroncsok tekintetében. A Continental ezen a téren ért el nagyobb áttöréseket a közelmúltban, méghozzá legújabb, mondhatni slágerabroncsának, a ContiWinterContact TS 850-nek köszönhetően, amely nemrégiben toronymagasan elnyerte az egyik legnívósabb lengyel autós magazin, avagy a Motor téli gumi tesztjét is. Mindez nem meglepő azt követően, hogy Európa több autós magazinjánál is hasonló eredménnyel zárt ugyanez a gumiabroncs, így vezető orgánumok és tesztlaborok hozták ki elsőnek jó teljesítménye és elfogadható ára miatt ezt az újfajta abroncsot.
 
A Motor magazin szakavatott, több évtizedes szakmai múlttal rendelkező csapata egyébiránt a tesztek során hét különböző, hasonló ár-érték arányú és kategóriájú téli gumi modellt vetett össze egymással, méghozzá a 195/65R15, avagy egy teljesen általános, hétköznapi mérettel a középpontban.

Tesztautóként természetesen egy Skodát, méghozzá egy hagyományos, utcai Octáviát szereltek fel az abroncsokkal, de fókuszautóként egy Golf7-et is pályára állítottak annak érdekében, hogy reprezentatív, átfogó eredményeket kapjanak, ezáltal ugyanis más súlyú és tulajdonságú gépjárműveken is tesztelhették az egyes téli gumik tulajdonságait.

A Continental ContiWinterContact TS 850-es jelölésű abroncs a nedves és száraz felületen egyaránt a nagyon jó értékelést kapta meg a teszteket végző újságíróktól, de ők is kiemelték a havon nyújtott teljesítményt, amit ők a kiegyensúlyozott jelzővel tudtak a leginkább kifejezni.

Amennyiben a tesztgyőzelem, valamint a jó értékelések önmagában nem lennének elegendőek, a Continental ContiWinterContact TS 850 a lengyel Motor magazintól kapott még egy erősen ajánlott plakettet is, amivel a márka, illetve a kérdéses abroncs is egy igencsak nívós véleménnyel gazdagodhattak.
 
Ez azonban még mindig nem minden, a német gumigyártó ugyanis a Motor magazin tesztjén a második helyet is megszerezte magának, hiszen a teszteredmények alapján az ezüstérmet a Continental által gyártott Uniroyal MS Plus 77-es jelölésű gumiabroncs szerezte meg magának.

A Continental második legsikeresebb téli gumijáról az újságíróknak nagy általánosságban az volt a véleményük, hogy minden felülettípuson jó, de nem kiemelkedő teljesítményt nyújtott, ám még így is lekörözte kihívóit, amiért összességében az ajánlott plakettet kapta meg a tesztelők részéről.
Mai napi akciós gumink!
CONTINENTAL - ContiEcoContact 5 - nyárigumi
nyárigumi
205/55 R16
Súly index: 94
Sebesség index: H
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
42.825 Ft
Kedvezményes ár:
25.545 Ft (40 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva