Süti beállítások

További nagy teljesítményű prémium téligumi típusok

2024/01/30
Téli gumi tesztek
Azon sportos vezetők számára, akik ...
Azon sportos vezetők számára, akik szeretnék a téli autóvezetésüket a legnagyobb biztonságban intézni, úgy, hogy a téli gumiabroncsuk teljesítménye miatt ne kelljen kompromisszumokat kötniük.


Kifejezetten csak a legjobb minőségű, nagy teljesítményekre képes prémium gyártóktól származó téligumik ajánlhatóak. Ezek az abroncsok az autópályáktól a havas mellékutakig remekül megállják a helyüket az átlagos európai tél körülményei között – írja a tirerack.com
 
 

Bridgestone Blizzak LM-32


A Bridgestone által gyártott Blizzak LM-32-es nagy teljesítményű téligumi típust kifejezetten a nagy motorerővel rendelkező  szedánok, sportos kupék és sportautók számára fejlesztette ki Bridgestone. Amellett, hogy rendkívül sportos megjelenést kölcsönöz a járműnek, kiváló tapadási jellemzőkkel rendelkezik a téli hideg száraz, nedves és havas útszakaszokon.

A futófelület egyedülálló polimer technológiája a legnagyobb hidegben is rugalmas tapadást biztosít.





 

Continental ContiWinterContact TS830 P


A Continental kimagasló teljesítményű Contiwintercontact TS830P téli gumiabroncsa kiváló tapadást nyújt a havas felületeken és a gördülési kényelem a nagyobb sebességek mellett is kimagasló. Kifejezetten ajánlott a nagyobb teljesítményű sportosabb autók téli lendületes közlekedéséhez. Az aszimmetrikus mintázat széles lekerekített vállblokkjai kiválóan fokozzák a száraz úttartást.






 

Dunlop SPWinter Sport 4D


A Dunlop által fejlesztett Sp-Winter Sport 4D kiváló téli jellemzőkkel rendelkező téligumi, mely főként nagy teljesítményű szedánok, kupék, és sportautók számára ajánlott. A Dunlop mérnökei úgy tervezték, hogy a nagyobb hidegekbe is megfelelő vontató erő átadásra legyen képes a nedves, latyakos és havas utakon. Kiemelkedő havas kezelhetőség és kanyarodás jellemzi.







 

Goodyear Eagle Ultra Grip GW-3


Nagy teljesítményű sport kupék, sportos szedánok számára fejlesztette ki a Goodyear az Eagle Ultra Grip GW-3 típust, mely dinamikus haladást biztosít a téli száraz, nedves és havas útfelületeken. Úgy van kialakítva, hogy a kiemelkedő vonóerő átadásra legyen képes az európai tél időjárási jellemzői között, és megbízható nagy sebességű vezetési élményt biztosítsanak az autósok számára.






 

Michelin Pilot Alpin PA4


A Michelin tervezői mérnökei azoknak fejlesztették ki a Pilot Alpin PA4 téligumi típust, akiknek elsődlegesen fontos, hogy a tél folyamán is gyorsan és sportosan közlekedhessenek nagy teljesítményű élményautóikkal. Amellett, hogy a téli abroncs kiváló minőségű tapadást biztosít a tél minden jellemzője között, fokozza a jármű üzemanyag megtakarító képességét. A Michelin Green-X alacsony gördülési ellenállás birtokában környezetvédelmileg is értékelt abroncs.





 

Pirelli Winter Sottozero 3


Rendkívül nagy teljesítményű, prémium minőségű sportos és exkluzív autók számára tervezett téli gumiabroncs a Pirellitől, mellyel teljes nyugalommal nézhet szembe az autós a tél bármely kihívásával szemben. A Pirelli Winter Sottozero 3 kiváló tapadást és kezelhetőséget biztosít a hideg csúszós útszakaszokon, és a speciális polimer vegyületeknek köszönhetően kiemelkedően dinamikus vezethetőség jellemzi.