HÍVJ MINKET
MÉRET SZERINT
KERESÉS

Sportos vezetőknek ajánljuk a Bridgestone Potenza Sport nyári gumit!

Sportos vezetőknek ajánljuk a Bridgestone Potenza Sport nyári gumit!
2021. február 25.
Megérkezett a japán Bridgestone cég új zászlóshajója, a Bridgestone Potenza Sport nyári gumiabroncs, amelyet a gyártó kifejezetten nagy teljesítményű vagy SUV és 4x4 modellekhez készített. A maximális stabilitásnak, jobb kezelhetőségnek és a nedves, illetve száraz útszakaszon történő kiváló fékezési hatékonyságnak köszönhetően egy igazi strapabíró abroncsról beszélhetünk.
Speciális gumiösszetevők a jobb tapadásért és a különleges élményért!
 
Az új keveréktől és tapadófelület-technológiától kezdve az egyedi futófelületmintázatig és karkaszkialakításig a Bridgestone Potenza Sport minden funkcióját úgy tökéletesítették, hogy megfeleljen a gépjárművezetők sport- és teljesítményigényeinek.
 
A karkasz az autógumik olyan része, amely a teherhordásért leginkább felel. A peremek közötti vázrész, az övbetétekkel együtt alkotja. A tartós karkasz nagy teherbírást és futásteljesítményt nyújt. A minőségi karkasz mindezek mellett jó alapot biztosít az újrafutózáshoz, vagy mintázat felújításához.
 
 
Forradalmian új technológia
 
Az új nyárigumi mintázatában, kialakításában és az összetételében is egyedi.
 
Mintázat
 • sportos profil
 • aszimmetrikus élkialakítások
 • optimalizált borda és vállkialakítás
 • innovatív 3D mintaárok
 
Összetétel:
 • innovatív keverési technológia
 • Reinforcement technológia: nagy teljesítményű acéllal erősített abroncs új, kevert erősítés a futófelületen
 
 • Sportos karkasz design.
 
 • Sportos profil: melynek célja, hogy maximalizálni kell az érintkezési felületet ezzel lehetővé tenni a legrövidebb fékutat.
 
 • Extra széles profil a maximális tapadásért és a legrövidebb fékútért, valamint optimalizált érintkezési felület a legjobb irányíthatóságért.
 
Innovatív keverési technológia a jobb tapadásért, kiegyensúlyozottabb teljesítményért és az alacsonyabb gördülési ellenállásért, ennek következtében a következőket alkalmazzák az abroncson:
 • speciális gyanta (poliészter és gyanta)
 • megnövelt szilika a jobb víztaszításért
 
A különböző vezetői igényeket kielégítő gumiabroncsok gyártásához a Bridgestone Group molekuláris szinten dolgozik a gumiabroncs-tervezési technológián, egyedülálló "NanoPro-Tech" (Nanostructure-Oriented Properties Control Technology) nevű technológiánk segítségével.  A NanoPro-Tech javíthatja a gumik különféle tulajdonságait, például az üzemanyag-hatékonyságot, a nedves tapadást, a kopásállóságot és a tartósságot.
A Bridgestone fejlett NanoPro-Tech™ technikája tökéletesíti az abroncs teljesítményét. Ez a technológia segít a súrlódás elkerülésében, valamit kevesebb az abroncs forgása közben fellépő hő és a futófelület deformációja, amely által megnő az abroncs tapadása és az élettartama.
 
Kiváló teljesítmény nedves útszakaszon
 
Az abroncs nedves útfelületen nyújtott tapadásával kiérdemelte az EU „A” címkeosztály megjelölést. A futófelület mintázata a bordák és a barázdák elosztása segítségével gyorsabban kiszorítja a vizet, és merev 3D lamellákra támaszkodik a kanyarodás és a fékerő növelése érdekében. Viszonteladói vagy kereskedői oldalról nézve az EU címkeosztály, illetve annak új szabályozása igen fontos, hiszen idén május 1-től lép hatályba és ennek értelmében a gumiabroncs címkéjét minden értékesítési formában fel kell tüntetni, beleértve az online eladásokat.   A terméktájékoztatónak hozzáférhetőnek kell lennie (digitálisan), és kérésre nyomtatott formában kell rendelkezésre bocsátani. A direkt hirdetésekben vagy más kommunikációs és reklám anyagokban a feltüntetett gumiabroncs-címkét – digitálisan vagy nyomtatott formában – kell megjeleníteni, amikor egy adott    gumiabroncstípust népszerűsítenek vagy megjelenítenek.  Mindezek mellett az új rendelkezés hozzájárul a környezettudatos közlekedés népszerűsítéséhez is. Az szabályozás további célja, hogy maga a címke könnyen felismerhető és megjegyezhető legyen az unióban élő autótulajdonosok számára.
 
 
 

További hírek

AUTÓS HÍREK

Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!
NE MARADJ LE SEMMIRŐL!
Kérd hírlevelünket, hogy első vásárláskor extra kedvezményhez, exkluzív tartalmakhoz és ajánlatokhoz juss.