Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

Sportos vezetőknek ajánljuk a Bridgestone Potenza Sport nyári gumit!

Megérkezett a japán Bridgestone cég új zászlóshajója, a Bridgestone Potenza Sport nyári gumiabroncs, amelyet a gyártó kifejezetten nagy teljesítményű vagy SUV és 4x4 modellekhez készített. A maximális stabilitásnak, jobb kezelhetőségnek és a nedves, illetve száraz útszakaszon történő kiváló fékezési hatékonyságnak köszönhetően egy igazi strapabíró abroncsról beszélhetünk.
Sportos vezetőknek ajánljuk a Bridgestone Potenza Sport nyári gumit!Speciális gumiösszetevők a jobb tapadásért és a különleges élményért!
 
Az új keveréktől és tapadófelület-technológiától kezdve az egyedi futófelületmintázatig és karkaszkialakításig a Bridgestone Potenza Sport minden funkcióját úgy tökéletesítették, hogy megfeleljen a gépjárművezetők sport- és teljesítményigényeinek.
 
A karkasz az autógumik olyan része, amely a teherhordásért leginkább felel. A peremek közötti vázrész, az övbetétekkel együtt alkotja. A tartós karkasz nagy teherbírást és futásteljesítményt nyújt. A minőségi karkasz mindezek mellett jó alapot biztosít az újrafutózáshoz, vagy mintázat felújításához.
 
 
Forradalmian új technológia
 
Az új nyárigumi mintázatában, kialakításában és az összetételében is egyedi.
 
Mintázat
 • sportos profil
 • aszimmetrikus élkialakítások
 • optimalizált borda és vállkialakítás
 • innovatív 3D mintaárok
 
Összetétel:
 • innovatív keverési technológia
 • Reinforcement technológia: nagy teljesítményű acéllal erősített abroncs új, kevert erősítés a futófelületen
 
 • Sportos karkasz design.
 
 • Sportos profil: melynek célja, hogy maximalizálni kell az érintkezési felületet ezzel lehetővé tenni a legrövidebb fékutat.
 
 • Extra széles profil a maximális tapadásért és a legrövidebb fékútért, valamint optimalizált érintkezési felület a legjobb irányíthatóságért.
 
Innovatív keverési technológia a jobb tapadásért, kiegyensúlyozottabb teljesítményért és az alacsonyabb gördülési ellenállásért, ennek következtében a következőket alkalmazzák az abroncson:
 • speciális gyanta (poliészter és gyanta)
 • megnövelt szilika a jobb víztaszításért
 
A különböző vezetői igényeket kielégítő gumiabroncsok gyártásához a Bridgestone Group molekuláris szinten dolgozik a gumiabroncs-tervezési technológián, egyedülálló "NanoPro-Tech" (Nanostructure-Oriented Properties Control Technology) nevű technológiánk segítségével.  A NanoPro-Tech javíthatja a gumik különféle tulajdonságait, például az üzemanyag-hatékonyságot, a nedves tapadást, a kopásállóságot és a tartósságot.
A Bridgestone fejlett NanoPro-Tech™ technikája tökéletesíti az abroncs teljesítményét. Ez a technológia segít a súrlódás elkerülésében, valamit kevesebb az abroncs forgása közben fellépő hő és a futófelület deformációja, amely által megnő az abroncs tapadása és az élettartama.
 
Kiváló teljesítmény nedves útszakaszon
 
Az abroncs nedves útfelületen nyújtott tapadásával kiérdemelte az EU „A” címkeosztály megjelölést. A futófelület mintázata a bordák és a barázdák elosztása segítségével gyorsabban kiszorítja a vizet, és merev 3D lamellákra támaszkodik a kanyarodás és a fékerő növelése érdekében. Viszonteladói vagy kereskedői oldalról nézve az EU címkeosztály, illetve annak új szabályozása igen fontos, hiszen idén május 1-től lép hatályba és ennek értelmében a gumiabroncs címkéjét minden értékesítési formában fel kell tüntetni, beleértve az online eladásokat.   A terméktájékoztatónak hozzáférhetőnek kell lennie (digitálisan), és kérésre nyomtatott formában kell rendelkezésre bocsátani. A direkt hirdetésekben vagy más kommunikációs és reklám anyagokban a feltüntetett gumiabroncs-címkét – digitálisan vagy nyomtatott formában – kell megjeleníteni, amikor egy adott    gumiabroncstípust népszerűsítenek vagy megjelenítenek.  Mindezek mellett az új rendelkezés hozzájárul a környezettudatos közlekedés népszerűsítéséhez is. Az szabályozás további célja, hogy maga a címke könnyen felismerhető és megjegyezhető legyen az unióban élő autótulajdonosok számára.
 
 
 
Mai napi akciós gumink!
HANKOOK - W320 - téligumi
téligumi
255/40 R19
Súly index: 100
Sebesség index: V
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
103.000 Ft
Kedvezményes ár:
58.700 Ft (43 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva