Süti beállítások

Semperit nyári gumi figyelemreméltó ajánlatokkal

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
Sokan nem tehetik meg, hogy az autójukra prémium kategóriás nyá...
Sokan nem tehetik meg, hogy az autójukra prémium kategóriás nyári gumit vásároljanak, pedig vágynak rá: Nos, nekik ajánljuk a Semperit nyári gumi vásárlását. Sajnos nem mindenki van olyan anyagi helyzetben, hogy megvegye a legjobb márkájú gumiabroncsot, noha nagyon szeretné.
De olyan is van, amikor az öreg, kicsit már viseltes autó nem ér annyit, mint a négy gumi ára. Ilyen esetekben az autótulajdonos is addig nyújtózik, amíg a takarója engedi, és beéri alacsonyabb kategóriás gumikkal.
Ha alacsonyabb kategóriát kell is választanunk, bizony akkor sem mindegy, hogy milyen típusú nyári gumit veszünk, tehát nem árt, ha kicsit utánanézünk a lehetőségeinknek.


Semperit nyári gumi, a megfizethető minőség


A Semperit gumiabroncsok története jócskán visszanyúlik a múltba. Európa első gumiabroncs gyárában Wimpassingban, Ausztriában, vagyis, ha pontosak akarunk lenni, akkor az Osztrák-Magyar Monarchia gumiabroncs manufaktúrájában kezdődött a termelés 1850-ben.  1896-ban megnyílt egy másik üzemük is Traiskirchenben, ezt a cég leányvállalata üzemeltette Miskolczy & Co. OHG néven.


Azonban a márkát nemrégiben, - 1985-ben - megvásárolta a Continental, és beolvasztotta a Continental AG-be. Ekkor megváltozott a cég üzletpolitikája is: megbízható középkategóriás abroncsokat terveztek gyártani a közép-európai piac részére. A Continental név garancia, egyben kötelez is, ezért a technikai fejlesztéseket növelve folyamatosan megbízható és biztonságos abroncsokat állítanak elő az átlagos felhasználók igényeinek megfelelően.


Miért válasszunk Semperit nyári gumit?

Semperit nyári gumiA fentiek után a kérdésre a válasz egyszerű: Nem mindegy, hogy egy noname nyári gumi kerül az autónkra, vagy egy olyan nagy gumigyártó cég, mint a Continental- terméke.

Még ha csak középkategóriás is a gumi, a név akkor is kötelez, így biztosan minőséget fogunk kapni a pénzünkért. Ha ezen kategória termékei közül választunk, akkor a Semperit nyári gumi mellé érdemes letenni a  voksunkat, hiszen ismert gyártó, ismert középkategóriás termékéről van szó, és nem egy kínai, ki tudja milyen gumiról.



Milyen árakkal találkozhatunk a Semperit nyári gumi piacon?

Akármilyen típusú gumit is akarunk venni, nem árt, ha előtte körülnézünk a piacon. Ma már szerencsénk van, hisz az interneten minden információt pillanatok alatt megtalálunk, nem csak a gumiszerelőre vagyunk utalva, aki anno azt mondott, amit akart, hisz a gumi kellett, tehát megvettük. Akár online vásárolunk, akár személyesen megyünk el szaküzletbe, szakszervízbe, mindenképp érdemes az árak tekintetében körülnéznünk a neten, mert jelentős szórás tapasztalható.

Az online felületeknél is lehetnek különbségek ár és ár között, tehát éljünk az internet nyújtotta lehetőséggel. Azt mindenki tudja, hogy az árak méretfüggőek is, de Semperit nyári gumi már 10 ezer forinttól kapható, ami pedig –lássuk be-, kifejezetten jó ár/érték arány a Semperitek tekintetében. A gumisok szívesen ajánlják ezt a márkát, ők is bíznak a Continentalban, sőt, ők tapasztalatból tudják, hogy egy piacvezető cég nem fog rossz minőséget kiadni a kezei közül, még középkategóriában sem. Olyasmi ez, mint amikor a legjobb cukrászdában vásárolunk, és nem csak az oroszkrém tortát vesszük meg, hanem bátran megvesszük a linzert is, mert ahol az oroszkrém torta nyerő, ott a linzert sem rontják el!


Aki tehát épp most tervezi lecserélni a nyári gumijait, az bátran válassza a Continental Semperit nyári gumiját, mert csak nyerhet vele: pénzt, minőséget, biztonságot. S mi más fontosabb ma az autózásban?