Warning: imagecreatefrompng(): gd-png: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile in /web/points/autogumiakcio.hu/system/library/image.php on line 45Warning: imagecreatefrompng(): gd-png: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile in /web/points/autogumiakcio.hu/system/library/image.php on line 45 Pirelli nyári gumi, a csúcsminőség - Olvasd el most!
Süti beállítások

Pirelli nyári gumi, a csúcsminőség

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
Ki ne hallotta volna még a Pirelli nyári gumi nevét? Talán még...
Ki ne hallotta volna még a Pirelli nyári gumi nevét? Talán még az is, akinek nincs kocsija, jogosítványa, nem autózik.  A Forma I. sport egyik híres „résztvevője”, a Pirelli gumi túlzás nélkül fogalom. A Pirelli felsőkategóriás gumiabroncs, mondhatni csúcskategória.

Mit kell tudni a Pirelli nyári gumi gyártójáról?

A Pirelli Tyre nevezetű cég gumiabroncsok tervezésével, fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékeit nem csak személygépkocsira gyártja, hanem haszongépjárművekre és motorkerékpárokra is. Ezeken kívül gyárt gumiabroncsokat autóbuszokra, tehergépjárművekre, mezőgazdasági és haszongépjárművekre is.

A Pirelli cég komoly tekintélyt vívott ki magának, a minőség és a maximális teljesítmény gyakorlatilag a cég arspoeticája. A cég a korszerű technológia és komoly szakértelem okán stabilan együttműködik a világ vezető személygépjármű és motorkerékpár gyártó cégeivel.
 

Kedvező lehetőség Pirelli nyári gumi vásárláskor

Pirelli nyári gumiAzt már minden autós tudja, hogy a Pirelli nyári gumi ( no és persze a téli is) minden igényt kielégít. Azonban mostantól a TYRE LIFE kiterjesztett cseregarancia újabb könnyebbséget jelent a Pirelli gumik használóinak. Mi is ez pontosan?


Ha legalább egy garnitúrányi 17 collos vagy annál nagyobb méretű Pirelli nyári gumiabroncsot veszünk személygépkocsinkra, netán SUV abroncsot, akkor pusztán 1990 forintos feláron kiterjesztett cseregaranciát vásárolhatunk hozzá. Ennek következtében kedvezményes cserelehetőséghez jutunk, amit a Pirelli nyári gumi vásárlásától számított 2 naptári éven belül érvényesíthetünk szükség esetén.


A kedvezményes cserelehetőséget csak természetes személyek vehetik igénybe egy gépjárműre, kétévente egy alkalommal, maximum négy gumiabroncs erejéig. Flották maximálisan tíz darab gépkocsira igényelhetik. Az igényt akkor nyújthatjuk be, ha  útpadka,  kátyú, defekt okozta sérülés éri a gumit, valamint ha természeti kár miatt nem képesek tovább funkcionálni.


A fentieket elolvasva feltételezhetően sokat kedvet kapnak egy ilyen remek gumi használatához, mint a Pirelli, de legalább ennyien felszisszennek, ha arra gondolnak, hogy ezt a minőséget, világszínvonalat meg is kell tudni fizetni, és sokan bizonyára szemük előtt látják a sok-sok nullát a számok után, amibe a Pirelli gumi kerülhet.


Nos, talán senki nem is hinné, de már 15 ezer forinttól megvásárolhatók ezek a rendkívül jó minőségi nyári gumiabroncsok. Például a  195/65 R15 PIRELLI CARRIER. Tehát nem eget verő a különbség a prémium minőség és az alacsonyabb kategória között.


Persze nagyon sokan félnek a webes rendeléstől, félnek, hogy nem érkezik meg a termék, vagy nem az a termék érkezik, amit rendeltünk, esetleg sérülés éri, stb. Ma neten rendelni már természetes, egyszerű folyamat, és kockázat sincs sokkal több benne, mint az áruházi vásárlásnál. Aki ennek ellenére is inkább személyesen vásárol, annak sem kell körbejárnia a fél országot, elég, ha tájékozódik a neten az árakról, valamint megnézi a legközelebb forgalmazót.


Akárhol is történjék a vásárlás, az biztos, hogy a Pirelli nyári gumi nem fog csalódást okozni egyetlen autósnak sem. Ha az autó és motorversenyeken élenjárnak a Pirelli használók, akkor a hétköznapok autósainak sem fognak csalódást okozni.