Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

Néhány hasznos gondolat

A mindennapi közlekedéshez elengedhetetlen egy olyan jármű, mely teljes mértékben megbízható. Ez a megbízhatóság vonatkozik az autónk abroncsára is.

Ha elhasználódott az autógumink érdemes több helyen is körbe nézni, mielőtt kiválasztjuk a legmegfelelőbbet számunkra. Az internet web áruházak tárházát kínálja számunkra, ezzel is megkönnyítve a dolgunkat.

Érdemes körbe néznünk az autogumiakcio.hu oldalon is, ahol rengeteg akcióval találkozhatunk. Mivel a nyár közepén járunk, az akciók rengeteg pénzt megspórolhatnak számunkra, arról nem is beszélve, hogy minden egyes termékről nem csak az alap, de még a plusz információkat is megtudhatjuk.

Egy nyári akció keretében nagyon kedvező áron juthatunk márkásabbnál márkásabb abroncsokhoz, melyek nem csak jó minőségükkel, de hosszú élettartamukkal is hozzájárulnak a biztonságos közlekedésünkhöz. Az abroncs megfelelő tapadása is igen fontos tényező, hiszen nem csak télen, de nyáron is találkozhatunk olyan útszakaszokkal, melyek csúszósabbak egy nyári záport követően. Ha az abroncsunk megfelelően tapad az úttesthez, biztosak lehetünk abban, hogy egy vészhelyzet esetén is biztosan tudjuk kezelni a gépjárművünket.

Egy akció keretében, ha sikerül egy jobb minőségű abroncsot megvásárolnunk, biztosak lehetünk abban, hogy hosszú kilométereken keresztül olyan abroncs lesz az autónkon, amely megfelelő tapadással és jó minőségű futófelülettel rendelkezik.

A nyári hónapokban érdemes lehet gondolni a téli időszakokra is, hiszen a kereskedők ilyenkor árulják ki a raktárkészletüket. Igaz, kisebb mennyiségből választhatunk, de az ilyenkor az árak kárpótolhatnak minket.

Ilyenkor érdemes átnézetnünk a már meglévő téli gumi garnitúránkat is, hiszen a nyári napokban rövidebb idő alatt végezhetünk egy gumis műhelyben egy ilyen javítással vagy átnézéssel. Amikor pedig eljön az abroncs csere ideje, nyugodt szívvel akár otthon is kicserélhetjük azokat.

Ezek a tényezők nagyon fontosak, hiszen nem csak saját magunkat tudhatjuk biztonságban, hanem a családunkat is.

Mai napi akciós gumink!
CONTINENTAL - ContiEcoContact 5 - nyárigumi
nyárigumi
205/55 R16
Súly index: 94
Sebesség index: H
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
42.825 Ft
Kedvezményes ár:
25.545 Ft (40 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva