Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

Különleges mintázatú és dizájnú téligumi a Vredestein gyártótól


A Vredestein gumiabroncs gyártó a 90-es évek elején kezdi meg a termékei fejlesztéseit a kor legújabb igényeinek megfelelően, és a fejlesztések iránya nem csak a gumiabroncsok minőségének nagyarányú javítása, hanem a dizájn minél vonzóbbá tétele felé is mutat.

A neves Giugiaro stúdióval megkezdett munkát azóta sem hagyták abba, egymás után kerülnek ki a gyár futószalagjairól a rendkívül egyedi mintázatú és meglepő formatervezésű nyári- és téli gumiabroncsok, melyek tapadási minősége mára már elérte a prémium gyártók szintjét. Most a legújabb kiváló teljesítményekre képes téligumi típusukat, a Vredestein Snowtrac 5 jellemzőit ismertetjük.
 




Komfort, kormányzási precizitás és természetesen kiváló tapadás.


A gyártó célja egy olyan téli abroncs megtervezése volt, mely a lehető legtöbb téli körülmény során teljesen optimálisan viselkedik, maximálisan kiszámíthatóan vezethetővé teszi a járművet, mindemellett nagy teljesítményekre képes, és magas futásteljesítménnyel rendelkezik.
A gumiabroncsot az Apollo Tyres egyik legfejlettebb kutatóbázisában a hollandiai Enschedében fejlesztette ki a Vredestein, így technológiai szinten minden rendelkezésre állt, ami egy magas minőségű téligumi megtervezéshez szükséges. A Vredestein Snowtrac 5. téli gumiabroncshoz teljesen egyedi gumikeveréket készítettek, mely az alapja volt annak a követelménynek, hogy az abroncs a téli körülmények mindegyikében nagy teljesítményekre legyen képes. Ezzel kapcsolatban nemcsak a keverék komponensei különlegesek, maga a gyárban alkalmazott keverési technika is teljesen egyedi, és csak a két tényező együttesen eredményezi a kiemelkedő teljesítményt.
 

Vredestein Snowtrac 5. - Energikus kialakítás és határozott vonalú dizájn.


Az elkészült Vredestein Snowtrac 5 rendkívül erőteljes benyomást kelt, s futófelület mintázata is különleges és rendkívül energikus dizájnú, és mindamellett, hogy kiváló tapadási jellemzőkkel rendelkezik, az egyik legkisebb zajszintet biztosító téligumi a mai piacon. A V-mintázatú forgásirányos futófelület a hadsereg által kifejlesztett Stealth Design elemeit tartalmazza, mely maximálisan képes a gördülés közben fellépő rezgéseket csökkenteni, és az autó utasteréből kizárni.

A futófelület különböző oldalirányú és hosszanti barázdái a haladás közben mind úgy teremtenek kapcsolatot az úttal, hogy a zajt már eleve elnyelik.

Speciális kialakítást kapott a téli tapadás során rendkívül fontos lamellarendszer kialakítása is, direkt úgy tervezték meg, hogy a kapaszkodó lamellák élei többsége ne legyen egymással párhuzamos, így a minden irányból fellépő erőkkel szemben megfelelő tapadási felületet tudjanak nyújtani.

Ugyanezt a célt hivatottak betölteni a különböző formájú lamella kiképzések is. Különlegesség még, hogy a lamellák egymástól eltérő mélységekbe érnek el a futófelületbe, így a gumiabroncs sokoldalúsága a csúszós felületeken még jobban megmutatkozik. Kiemelendő még a megerősített középső rész, mely egyrészt jobb vízkiszorítású, másrészt pontosabb kezelhetőséget biztosít.
 
Mai napi akciós gumink!
TIGAR - SUV WINTER - téligumi adatlap
téligumi
255/45 R20
Súly index: 105
Sebesség index: V
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
59.205 Ft
Kedvezményes ár:
41.645 Ft (30 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva