Süti beállítások

Kormoran nyári gumi a Michelintől

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
A Kormoran nyári gumit
A Kormoran nyári gumit, ahogy a többi Kormoran terméket is, a közeli Lengyelországban gyártják. A vállalat több mint 30 éve van a piacon és komoly sikereket könyvelhetnek el maguknak. Termékeik minőségére garancia, hogy a cég a Michelin csoport tagja. Ennek következtében lehetősége volt/van az anyavállalat komoly szakértelmét, magas tudását, tapasztalatait felhasználni, és ebből számottevően profitálni, hiszen ezek ismeretében képesek budget áron kínálni magas minőségű, tökéletesen megbízható gumiabroncsokat, a vásárlók legnagyobb örömére.  
Aki kicsit is járatos a gumiabroncsok világában, az tudja, hogy vannak nagy gumigyártó cégek, mint például a Pirelli, Michelin, Continental, Dunlop, stb., akik kiváló minőségű, megbízható abroncsokat. Az olcsóbb, középkategóriás, és alsóbb osztálybeli gumikat pedig vagy ugyanezen cégek, vagy ezek leányvállalatai gyártják, így nem engedhetik meg maguknak, hogy rossz minőséget dobjanak piacra még akkor sem, ha az adott gumi alacsonyabb kategóriába van sorolva, és olcsóbb az ára.

Tehát nem kell félniük azoknak sem, akik csak kis pénzből gazdálkodnak, vagy nem akarnak túl sokat költeni a gumiabroncsokra, hiszen olyan, hogy rossz gumi, elvileg nincs.

Kormoran nyári gumi, az olcsóbb kategória képviselője


Így hát a Kormoran nyári gumi köszöni szépen, jól van, mint a Michelin kistestvére, és élvezi az autósok érdeklődését, hiszen ki ne szeretne spórolni, és a Kormorannal pedig lehet.  A gumiszerelők is szívesen dolgoznak vele és ajánlják, mert megbízható, ugyanakkor megfizethető.

Talán hihetetlen, de az interneten találni Kormoran nyári gumit már 9240 forinttól, ami lássuk be, nem túl magas ár egy Michelin „kistesóért”.Van egy másik alsókategóriás gumiabroncs is, ami úgynevezett Michelin kistestvér, ez pedig nem más, mint a Tigar. De van a Michelin cégnek középkategóriás gumiabroncsa is, a BF Goodrich és a Kleber. Mindkettő közkedvelt, kiváló minőségű termék, akár csak a Kormoran nyári gumi, ezek is jó választások lehetnek.

Kormoran nyári gumi Természetesen nem csak a Michelin amolyan nagytesó, hanem például a Continental is, neki középkategóriában a Semperit és az Uniroyal , alsókategóriában pedig a Barum – ami szintén nagyon közkedvelt gumiabroncs- a General Tire, és a Matador a terméke.

Elgondolkodtató tehát ez az egész autógumi gyártás politika, hiszen úgymond egy kutya gyermekeit vesszük, csak a kistesók amolyan másod vagy harmadszülöttek. A gyártól megtesznek mindent, a piac minden résztvevőjét igyekeznek kiszolgálni, a döntést pedig ránk, felhasználókra hagyják: nagy nevet, kiváló minőséget akarunk, vagy olcsóbb kategóriát.

Mi pedig összesakkozhatjuk a pénztárcánk függvényében, hogy az ár/érték arány skála mely pontján tudunk vevők lenni. Vagy hol érdemes vevőnek lenni? Muszáj-e megfizetni a legdrágább abroncsot, ha az olcsóbb is ugyanabból az „ alomból „ való?

Választ sehonnan ne várjunk, azt magunknak kell kiokoskodni, s egyeztetni az anyagi lehetőségeinkkel. No és persze a tapasztalatainkkal, amit évről évre szerzünk az utakon. S mire kitapasztalnánk, hogy nekünk, az autónknak mi is a legjobb, addigra valamelyik nagy gyártó piacra dob egy-egy újabb garnitúrát mindhárom termékcsoportból.

No, de addig jó, míg van választék, s míg van mire felszerelni. Egy biztos: A Kormoran nyári gumi ezen a tavaszon is jó választás azoknak, akik spórolni szeretnének miközben gumit cserélnek!