Süti beállítások

Kingstar nyári gumi Hankooktól!

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
Kingstar nyári gumik ...
Kingstar nyári gumik az olcsó, gazdaságos kategóriába esnek, de mégis van egy előnye a többi ilyen típusú gumival szemben. Ugyanis a Hankook koreai cég gyártja azon vásárlók számára, akik az eredeti márkát nem tudnák megfizetni, de mégis szeretnének valamilyen szinten minőséget vásárolni kevesebb pénz ellenében. Ez annak is köszönhető, hogy folyamatosan fejlesztésen megy át ez az olcsóbb márkájú gumi. A cég eredetileg középkategóriás gumikat gyárt, aminek elég jó a híre (Hankook gumik).

Kingstar nyári gumi, a megfizethető abroncs

Kingstar nyári gumi tehát jó választás azoknak, akik kevesebb pénzügyi kerettel rendelkeznek, de mégis biztonságosan szeretnének közlekedni az utakon, és nem szeretnének a következő évben újra nyári gumit vásárolni. Próbálják a gumi minőségét is fokozni, ami az ilyen árkategóriájú gumiknál nem igazán jellemző. Nálunk is nagyon jó áron érhetőek el Kingstar nyári gumik, egész pontosan 9350 Ft-tól (155-ös szélesség, 70-es profil, 13-as átmérő esetén), ami valljuk be nem nagy összeg egy gumiért, főleg ha neves gyártó cégtől származik.

Kingstar nyári gumi az valószínűleg, ami az olcsó gumi kategóriák közül legjobban hozza az ár és érték arányt az adott választékon belül. Ahogy végignézzük a kínálatot, a legtöbb Kingstar nyári gumi 10 és 20 ezer Ft között mozog, ami még mindig nagyon jó árnak számít, akkor is, ha első hallásra sokalljuk az összeget.
Kingstar nyári gumi
Fontos viszont tudni, hogy a gumiabroncsokat minden 10. évben akkor is le kell cserélni, ha úgy gondoljuk, hogy még semmi baj nincs velük, nem kopottak stb. Ennek az az oka, hogy olyan külsőleg nem látható változások lehetnek már benne, ami veszélyezteti a közlekedést. Ha viszont sikerül jó téli vagy nyári gumit vásárolnunk, akkor egy évtizedig nem kell ilyen kérdésekkel foglalkoznunk, amivel jelentős időt és persze pénzt is megspórolhatunk, a gyártás évét jelzik a gumiabroncsokon.

Amikor úgy gondoljuk, hogy ok nélkül nagyon gyorsan kopnak a gumik, akkor mindenképpen iktassunk be egy átvizsgálást a szerelőnél, méghozzá a futóművet kell megfelelően beállíttatni, mert ez ilyen problémát is előidézhet. Már nyugodtan elkezdhetünk nézelődni az oldalakon, ha nyári gumi vásárlást tervezünk, hiszen rengeteg jó akciót találhatunk, a Kingstar nyári gumi tökéletes választás lehet azoknak, akik nem akarnak egy vagyont költeni a nyári gumikra, hiszen erre a gyártó is garancia.