Süti beállítások

Hankook nyári gumi a középkategória élén

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
Hankook nyári gumit v&...
Hankook nyári gumit vásároljunk, ha megjön a tavasz és a jó idő, mindenképpen jó választás ez a minőségibe sorolható nyári gumi. Nem érdemes a legolcsóbb gumikat vásárolni, mert nem biztos, hogy hosszú távon jól járunk velük. A www.autogumiakcio.hu oldalon ugyanis leírást találhatunk, hogy melyik márkájú gumi milyen kategóriába sorolható. A kategóriák mégpedig a következők: prémium, minőségi és gazdaságos.
A legutóbbi kategóriában van a legtöbb márka, azok se biztos, hogy rosszak, de ha van lehetőségünk egy kicsit drágábbat vásárolni, akkor éljünk a lehetőséggel, akkor hosszú évekig nem kell újra a gumivásárlással foglalkoznunk. Ha viszont bármelyik minőségű nyári gumi elkezd kopni, akkor a futóművet is érdemes megnézetni a szerelővel.


Hankook nyári gumi akciósan!


Hankook nyári gumiknál is rengeteg akciót találhatunk, ha egy kicsit engedi az időnk és például az interneten böngészünk. Már 10 155 Ft-tól találhatunk Hankook nyári gumit az előbb említett oldalon, mérettől függően pár ezer Ft-tal drágábban is, de rengeteg nyári gumira van jelenleg több mint 40 százalékos akció.


Hankook nyári gumi választásánál meg kell adnunk az oldalon ezt a márkát, azt, hogy nyári gumit szeretnénk vásárolni, ezenkívül beállítani az autónkra szükséges gumi méreteit ( szélesség, magasság, átmérő) és máris kidobja az oldal a találatokat, amiket a keresési feltételek beállítása alapján szűr ki. 4 vagy több darab vásárlása esetén a szállítás ingyenes, egyébként 1500 Ft/db áron szállítják ki nekünk.


Rendkívül fontos elmondani, hogy nem csak személygépkocsikra szerelhető gumik állnak a rendelkezésre a weboldalon, hanem teherautókhoz tartozók is. Szűrési beállításként megadhatjuk még a fentebb közölt adatokon kívül, hogy defekttűrő gumit és erősített abroncsút szeretnénk-e vásárolni. Miután megtaláltuk a számunkra megfelelő nyári gumit, ami természetesen lehet Hankook nyári gumi is, nincs más dolgunk, mint kosárba tenni, megjelölni hány darabot szeretnénk.
Hankook nyári gumi Ezután kapunk egy megerősítő e-mailt, hogy sikeres volt a megrendelés, utána telefonon vagy még egy e-mailen keresztül veszik fel velünk a kapcsolatot, hogy mikor is történik a szállítás futár által. Ezek után már nincs más dolgunk, hogy várjuk a csomagunkat és felszereljük a nyári gumikat az autónkra, vagy ha ezt egyedül nem tudjuk megoldani, akkor szerelő segítségét kérjük például a Hankook nyári gumi felszerelésénél, ha arra esett a választásunk.


Érdemes már az év első hónapjaiban megrendelni a gumikat, mert ilyenkor sok akciót találhatunk, és ha megjön április környékén a jó idő, akkor csak elő kell venni őket. Ha akkor akarunk rendelni, amikor tartósan +7 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, akkor lehetséges, hogy készlethiány lesz, gondoskodjunk hát előre autónk felszereléséről.  Fontos tudni, hogy muszáj lecserélni a téli gumikat, mert más a tapadásuk, barázdáltságuk, a gumi összetétele, a téli gumit nem arra fejlesztették ki, hogy a melegebb időben használjuk. A téli gumit, ha leszereltük, rakjuk páramentes, sötétebb helyre, ha megoldható, akkor egymásra fektetve, így tudjuk jobban megóvni őket.


Az adott weboldal ügyfélszolgálata minden kérdésre készséggel válaszol, ha elakadunk a megfelelő nyári gumi kiválasztásánál abban is segítenek és az autógumikra garanciát is vállalnak jogszabály szerint. Természetesen vannak kivételek, például ilyen kivétel, ha rosszul voltak tárolva a gumik, vagy baleset történt, illetve ha a futómű nem megfelelő beállítása okozta a hibát. Ne féljünk az internetes vásárlástól, mert biztonságos!