Süti beállítások

Falken téligumi kínálat

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
A Falken Tire egy viszonylag fiatal gumiabroncs gy...
A Falken Tire egy viszonylag fiatal gumiabroncs gyártó a piacon, Japánban jegyezték be 1983-ban, de a céltudatos tulajdonosoknak köszönhetően két év múlva a cég termékeit már az észak-amerikai piacon is forgalmazzák. 

A vállalt már az alapok lerakásánál azt tűzte ki célul, hogy csak magas minőségű és nagy teljesítményekre képes abroncsokat fog gyártani az igényes vevők számára. Jelen vannak a versenypályákon és az itt szerzett értékes tapasztalatokat átültetik az utcai gumiabroncsok gyártásába. Most a téli gumi kínálatukat nézzük át a gyártói oldalról.








 
Eurowinter HS 435

Sokoldalú téligumi, mely remekül ötvözi magában a kényelmes vezethetőséget és a nagyfokú biztonságot. Kitűnő kezelhetőséget biztosít a havas és jeges, valamint a száraz és nedves utakon való közlekedéskor.
A méretválaszték szerint a városi kisautók és a középosztályos gépkocsik számára remek választás a HS 435, kitűnően kormányozható és precízen vezethető az átlagos futásteljesítménnyel közlekedő autósok számára is. Gazdaságos, környezetbarát és komfortos téligumi.
 




Eurowinter HS 437

A HS 437 rendkívül magas teljesítményt nyújt alacsony áron, kiválóan alkalmas a kompakt autók téli használatához, kiváló tapadást biztosít a nagy hidegekben is, a gumiabroncs anyag keveréke megfelelő rugalmasságú marad a kemény fagyokban is. Remek viselkedést mutat a nedves és latyakos útfelületeken való haladás során, a széles futófelület jó fogást talál a havas útszakaszokon. Alacsony kopásszint.





 
Eurowinter HS 439

A Falken a legújabb technológiáit használta fel a HS 439 téligumi kifejlesztése során, melyet főként kis- és kompakt autók számára terveztek. Különös figyelmet fordítottak a gördülési tényezők minél ideálisabb kialakítására, az iránytartás pontosságára hóban és nedves útviszonyok esetén. Az aszimmetrikus futófelületi mintázat mély hosszirányú barázdákkal rendelkezik, így a nagy mennyiségű vízeltávolítás megoldott. A kisebb gördülési ellenállás egyenes következménye az alacsonyabb fogyasztás.
 




Eurowinter HS 449

A kompromisszumok nélküli téli teljesítmény. Az új gumikeverék vegyület dúsított szilika részecskéket kapott, amivel magasabb szintre emelték a téligumi téli és száraz teljesítményét. Az irányított agresszív mintázat egyszerre több funkciót is optimálisan képes ellátni, kiváló fogást talál a havas és latyakos felületeken, valamint tökéletesen megoldja a hó kiürítését. A 3D Canyon lamellák kiváló tapadást biztosítanak a rendkívül csúszós szakaszokon is, és megteremtik az irányítható kapcsolatot a kerekek és az út nehéz körülményei között.



 
Espia Epz

Magabiztos téli tapadást nyújt az Espia Epz még a legzordabb időjárási körülmények között is. A Speciálisan kialakított  Canyon lamellák és a mikro-üvegszálas gumikeverék lehetővé teszi, hogy a gumiabroncs egy vadállat karmaival kapaszkodjon az útba. Tökéletes választás a hideg évszakban.
 
http://www.falkentire.com/tires/car-tires