Süti beállítások

Dunlop nyári gumikat vásárolni egyenlő a minőséggel

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
Ahogy mindennél az életben, fontos a minőség. Ha pedig ilyen nyári g...
Ahogy mindennél az életben, fontos a minőség. Ha pedig ilyen nyári gumikat vásárol, akkor biztosan nem lesznek olyan gondjai, hogy jövőre vagy két év múlva új nyári gumikat kell vásárolnia, mert rossz, silány minőséget választott.
Dunlop nyári gumit szinte minden internetes webáruházban megtalálhat, hiszen mindenhol szeretnék a legjobb kategóriát is eladni, ez pedig prémium minőségű kategóriába sorolható. Sok helyen olvasható, hogy nem szabad a nyári gumikon (ahogy a télieken sem), spórolni, hiszen nem csak arról van szó, hogy sokkal hamarabb tönkremegy, hanem hogy ha nem megfelelő az adott gumi, akkor a fékút is jelentősen megnő.


Ne akarjunk pár ezer Ft-okat spórolni, ha utána súlyos sérülést szenvedünk, vagy netán okozunk egy adott baleset során. Manapság mindenhol vannak akciók, jó időben, jó helyen kell kiválasztani a guminkat (például Dunlop nyári gumit), és még a pénztárcánkat sem fogja annyira megterhelni úgy, mintha áprilisban kezdenénk nézelődni, amikor mindenki vásárolni akar és az árak sem biztos, hogy a legkedvezőbbek.


Dunlop nyári gumi árak


Dunlop nyári gumi Dunlop nyári gumi vásárlása szempontjából is egy nagyon jó weboldal a www.autogumiakcio.hu hiszen nagyon jó árakon értékesítenek. Jelenleg 19 590 Ft-tól árulnak Dunlop nyári gumit (145-ös szélesség, 65-ös profil és 15-ös átmérő) esetén. Itt is jelzik a nedves tapadást, az üzemanyag fogyasztást és a zajszintet egyaránt, hogy még könnyebben tudjanak dönteni a vásárlók ezen adatok ismerete mellett.


Visszatérve az autókhoz és a nyári gumikhoz, a kínálat óriási, fejtörést okoz mindenkinek, hogy milyet is válasszon, sajnos sokaknak határt szab a pénztárcájuk. Viszont ha akciósan sikerül megvásárolni prémium, például Dunlop nyári gumikat, akkor máris sokat tettek azért, hogy biztonságosabban közlekedjenek az utakon.


Figyelni kell folyamatosan az akciókat már januártól, hiszen tényleg el lehet csípni egy-egy akciót, ahol jelentősen spórolhatunk. Ha időben figyeljük, akkor nem lesz probléma az ideiglenes készlethiány, hiszen nem kell azonnal vásárolnunk valamit. Viszont ha csak áprilisban kezdünk el nézelődni, az utolsó pillanatban, akkor már sajnos nincs mire várni, nem tudjuk kivárni a következő akciót az adott márkánál. 


Az említett oldalon olvashatunk vásárlói véleményt is, miszerint nagyon elégedett volt az illető a weboldal átláthatóságával, kezelésével (ami sajnos nem minden oldalon jellemző), a gumik minőségével és a kiszállítással is egyaránt, és egyúttal mindenkinek ajánlja is az oldalt. Egyébként a weboldalról rendelt téli és nyári gumik kiszállítása jelenleg ingyenes, ami nagy könnyebbséget jelenthet.


Óriási hiba, ha valaki nem cseréli le a téli gumikat nyárira, ahogy fordítva is így van. A gyártók mindent az adott időjárási körülményekhez fejlesztettek ki, nagy különbségek vannak nyári és téli gumik között. Ha saját kezűleg nem tudjuk lecserélni őket, vagy nem vagyunk 100 százalékig biztosak tudásunkban, akkor mindenképp forduljunk autószerelőhöz, aki ezen kívül még különböző ellenőrzéseket is tud végezni a gumikon, ami semmiképpen sem árt.