Süti beállítások

Continental nyári gumi a tuti választás!

2024/01/30
Gumiabroncs hírek
Continental nyári gumi...
Continental nyári gumi vásárlásával biztosan egy igazi prémium minőségű nyári gumit fogunk beszerezni, és nem kell attól félni, hogy hamar elkopik, vagy más okból idő előtt le kell cserélni.
A név itt is garanciát jelent, érdemes nagyobb összeget befektetni, hosszú távon biztosan behozza az árát ez a fajta nyári gumi. Manapság rengeteg a választék, főleg ha úgymond „gazdaságos” kategóriával találkozunk a webáruházakban, rengeteg márka olcsóbb áron, de a minőségük sok esetben megkérdőjelezhető.


Ezért a legjobb, ha nem kísérletezgetünk a saját kárunkon, hanem jól bevált prémium kategóriás nyári gumikat vásárolunk. Persze ez nem zárja ki, hogy olcsóbb áron is találhatunk egy jobb minőséget, de sokszor ezekről az új márkákról még nem lehet messzemenő tapasztalatokat elmondani.


Continental nyári gumi árkörkép


Continental nyári gumi pedig már elég jó áron szerezhetünk be, főleg, hogy láthatjuk, hogy nem silány minőségről van szó a nyári gumik között. Nagyon jó minőségű a gumi összetétele, ami ugye azt eredményezi, hogy drágább valamivel a gumi és nagyon jól fejlesztették ki a tapadást a jó barázdáltságnak köszönhetően.


Continental nyári gumit vásárolhatunk különböző webáruházakból is az interneten, nem feltétlen szükséges a környék összes gumisát körbejárni, hogy rátaláljunk egyre. Az autogumiakcio.hu oldalon is jelen vannak, már 12 855 Ft-os darabártól megvásárolhatóak (125-ös szélesség/ 80-as profil és 13-as átmérő esetén), ami egy ilyen elterjedt, prémium kategóriás nyári gumiért egyáltalán nem drága, hiszen ne felejtsük el, a minőséget mindig meg kell fizetni. Viszont ezen az oldalon is nem csak a személykocsik tulajdonosaira gondoltak, hanem a kisteherautók és mezőgazdasági gépek tulajdonosaira is, így még több vásárlót meg tudnak célozni akcióikkal.


Szinte minden gumira ingyenes a házhoz szállítás, amivel sok előnyre tehetnek szert a konkurenciával szemben, hiszen sokan a szállítási költség miatt hanyagolják inkább az internetes webáruházakat. Ha ilyen ikont látunk a Continental nyári gumik mellett, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ingyen szállítják ki az ország bármelyik pontjába, távolságtól függetlenül.
Continental nyári gumiFontos megemlíteni, hogy az említett webáruház magyar tulajdonban van és így érvényesíteni lehet náluk mindenféle garanciát. Ide tartozik a kátyúgarancia is, ami a legtöbb nyári guminál érvényesíthető, ami óriási segítség, hiszen ismerjük a magyar utak minőségét, de csak akkor érvényesíthető, ha egyszerre 4 db gumit vásároltunk.


Ezeken kívül minden egyes guminál jeleznek még különböző értékeket, ami szintén nagyon jó dolog. Ide tartozik a nedves tapadási érték, amit A és F között kategorizálnak, a legjobb természetesen az A-val jelzett, mert az tapad a legjobban a nedves úton. Az üzemanyag takarékossági értéket is megjelölik, ahol szintén ugyanazok a betűk jelölik a kategóriákat mint az előbb, és itt is az A a legmegfelelőbb választás, így valamilyen szinten gazdaságosabb az autó üzemanyag fogyasztása.


Ne feledkezzünk el a zajossági értékről sem, ez is nagyon fontos dolog lehet, itt pedig 1-3ig jelzik az értéket, a legjobb az 1-es számmal megjelölt értékű gumi. Ezenkívül még decibelben is jelzik például a Continental nyári gumi zajosságát is.  Minden esetben figyeljünk arra, ha magunk szereljük vissza a nyári abroncsainkat, hogy sérülésmentesek legyenek, győződjünk meg róla, hogy a tárolás során semmilyen károsodás nem érte őket.
Ha nem a legolcsóbb nyári gumikat vásároljuk, inkább Continental nyári gumit választunk,  később nem fogunk csalódni.