Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

Az új Michelin Pilot Sport 4 SUV nyári gumi

A városi terepjárók vagy SUV járművek gyártása ma már nyugodtan kijelenthető, hogy az európai autógyártás - és természetesen az autóeladások - húzóágazata lett. 
Az új Michelin Pilot Sport 4 SUV nyári gumi A modern, divatos, családbarát járművek értékesítése jelenleg az új autók értékesítésének egyharmadát teszi ki Európában. (A következő legnagyobb autótípus szegmens egyébként a szuperminik vagy kiasutók 20%-kal.)
Valójában a Michelin új adatai azt mutatják, hogy a SUV autó értékesítés több mint kétszeresére nőtt az elmúlt négy évben, és a gumiabroncs-gyártók számára ez komoly kihívást jelent.
Ezeknek a dinamikusan vezethető SUV járműveknek nemcsak nagyobb súlypontjuk van, hanem nehezebbek is, így sokkal nagyobb súlyt és nyomást gyakorolnak a nyári gumikra - arra kényszerítik őket, hogy sokkal keményebben dolgozzanak és még nagyobb fogást nyújtsanak minden körülmények között.
A kihívásra válaszul a Michelin új nyári gumit állított elő, amely - mint állítja - „a SUV-okat sportkocsivá teszi”.
 

A Michelin Pilot Sport 4 SUV nyári gumi előnyei

 
A francia gyártó szerint a Latitude Sport 3 nyári gumit leváltó Pilot Sport 4 SUV egy városi terepjárókra igazított igazi sportgumi.
Elmondásuk szerint úgy fejlesztették ki, hogy a SUV járművek teljes spektrumát le tudják fedni az új SUV nyári gumiabronccsal, tehát a 4x4-es, a kompakt, a közepes és a nagyobb prémium, sportos modelleket is.
A Pilot Sport 4 SUV „kivételes kényelmet és élvezetet nyújt” mind a nedves, mind a száraz időjárási körülmények mindegyikében, ráadásul hosszabb futásteljesítménnyel is rendelkezik, mint prémium versenytársai.
A független TUV SUD minőség ellenőrző cégek a Pilot Sport 4 SUV széles körű tesztelése során megállapították, hogy az új SUV nyári gumi nedves felületeken, új állapotban 1,8 méterrel rövidebben fékezett, mint a versenytársak átlagban.
A futásteljesítmény vizsgálatakor az derült ki, hogy a Pilot Sport 4 SUV a komolyabb versenytársaknál (Dunlop, Pirelli, Goodyear, Hankook, Continental és Bridgestone) átlagban 9100 kilométerrel hossza távot tud megtenni.
 

A Pilot Sport 4 SUV nyári gumi tervezése

 
Az új SUV nyári gumi tervezésekor a legfőbb cél a minél több extra tapadás elérése volt. Az aszimmetrikus futófelület úgy került kialakításra, hogy a külső részek a száraz tapadást erősítsék jobban, míg a belső részek a nedves fogást.
Természetesen tapadást maximalizálni fejlett és előremutató gumikeverék nélkül elképzelhetetlen, a Michelin új, összetett, operatív és innovatív elasztomereket, valamint finomított szilícium-dioxid adalékokat vegyített össze, amelyek folyamatosan alkalmazkodni képesek az úthoz és az időjárási körülményekhez.
 

Összefoglalva

 
A Pilot Sport 4 SUV nyári gumi egy ultra nagy teljesítmény gumiabroncs, melyet főként a teljesítményorientált crossoverek és SUV járművek számára fejlesztettek ki. Lényegesen kényelmesebb és alacsonyabb zajszintre optimalizált, mindazonáltal maximálisan sportosan vezethető, és meleg, nedves és száraz körülmények között kiváló tapadást biztosít.
 
Mai napi akciós gumink!
YOKOHAMA - W.Drive V902A - téligumi
téligumi
195/55 R15
Súly index: 87
Sebesség index: H
Erősített: nem
Defekttűrő: igen
Ár:
54.335 Ft
Kedvezményes ár:
31.240 Ft (43 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva