Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

​Az energiatakarékos Continental EcoContact 6 nyári gumi

A német prémium gumigyártó immár az ötödik generációs változattal jelentkezik az üzemanyag takarékos és hosszú futásteljesítményű szegmensben. 
​Az energiatakarékos Continental EcoContact 6 nyári gumi Az új Continental EcoContact 6 nyári gumi 20 százalékkal hosszabb futásteljesítménnyel rendelkezik és 15 százalékkal sikerült csökkenteni a gördülési ellenállás nagyságát, aminek egyenes következménye a körülbelül ugyanennyi üzemanyag felhasználás csökkenés is.
Az új futófelület még pontosabb kormányozhatóságot, erősebb tapadást és rövidebb féktávolságokat biztosít elődjénél.
Már a megjelentetésekor tizenkét európai autógyártó választotta első szerelésű nyári guminak valamely modelljéhez.
 
Milyen céloknak megfelelően kezdtek bele az EcoContact 6 nyári gumi kifejlesztésébe?
 
Az Eco név az angol economic, azaz gazdaságosság szóból származik, ez pedig messzemenően megvilágítja az EcoContact nyári gumi család fő irányultságát, a takarékosságot, hosszantartó használhatóságot, a kifizetődő működtetést, avagy költséghatékonyságot.
Tény, ezt az abroncsot nem a sportos vezethetőségért, a nagy sebességek mellett is hihetetlen jó tapadásáért, vagy az extrém rövid féktávjaiért fogják dicsérni. Az EcoContact 6 nyári gumi főként hosszú futásteljesítményt és üzemanyag takarékosságot ajánl a járművüket napi rutinnal használó autósok számára, akik nem gyors kanyarvételekben és dinamikus igénybevételekben gondolkodnak, valamint mindennapi autóik vannak teljes mértékben átlagos teljesítményekkel.
Természetesen nem kell azt gondolnunk, hogy az EcoContact 6 nyári gumi nem rendelkezik kiváló tapadással vagy fékteljesítménnyel. A gazdaságos, mindennapi – városi és/vagy autópályás - használatban tökéletesen megállja a helyét, prémium kényelmet és tapadási minőséget kínál, magas szintű fékteljesítménnyel, és nyugodtan kijelenthető, hogy a piacon kapható költséghatékonyságra törekvő nyári gumik 95%-nál minden bizonnyal jobb teljesítményekkel.
 

A gördülési ellenállás csökkentése

 
Ma már minden gyártó főként a szilícium-dioxid (szilika) tartalom növelésével – és természetesen titkos adalékokkal – törekszik többek között a gördülési ellenállás csökkentésére. Az öt-hat prémium gyártónak azonban megvan az a technológiai előnye a többiekkel szemben, hogy egyrészt ki tudják fejleszteni, illetve meg tudják fizetni a kevesebb pénzzel rendelkező gyártók számára lényegében elérhetetlen finomságú szilikákat is, és ezek bizony jelentős gördülési ellenállás/üzemanyag felhasználás csökkentést, megnövelt nedves tapadást és közvetve hosszabb futásteljesítményt képesek biztosítani.
 

A Green Chili 2.0 keverék és a teljesen áttervezett futófelület-geometria

 
Az új gumikeverék a Green Chili 2.0 nevet kapta, melynek összetevőiről túl sokat nem árult el a cég, annyit lehet tudni, hogy a teljesítmények javítását úgy érték el, hogy olyan kémiai összetevőket használtak fel, amelyek a finomított szilikák és a polimerek eloszlását még kiegyensúlyozottabbá tették, illetve a különféle anyagok kötődését megerősítették.
A futófelület-geometriát a lekerekítések jellemzik, melyeket a hosszanti bordákkal együtt nagyobb stabilitást kölcsönöznek.
 
 
Mai napi akciós gumink!
BF GOODRICH - ACTIVAN WINTER GO - téligumi
téligumi
205/75 R16
Súly index: 110
Sebesség index: R
Erősített: C
Defekttűrő: nem
Ár:
58.240 Ft
Kedvezményes ár:
39.960 Ft (31 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva