Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

​Az AutoBild idei Allrad 4x4-es és SUV nyári gumi tesztje

Az AutoBild német autós magazin Allrad nyári gumi tesztje körülbelül arról szól, hogy 10 kiválasztott nyári abroncsnak – melyek egyébként közúti használatra készültek – nemcsak az aszfalt felületeken vizsgálják a teljesítményeit, hanem például megnézik a murvás felületeken mutatott kezelhetőséget, vagy a füves talajon, sárban és a murván mutatott vonóerő nagyságát.
​Az AutoBild idei Allrad 4x4-es és SUV nyári gumi tesztje Tehát tesztelik ezen közúti nyári gumik alapszintű terepképességeit is, azon okból kifolyólag, hogy ezeket a gumiabroncs méreteket előszeretettel szerelik fel négykerék-meghajtású járművekre, SUV-okra, vagy akár terepjárókra.
A tesztben az első hat nyári gumi megkapta a „Példás” értékelést, így lényegében bármelyik jó vételnek számít.
 

1. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 nyári gumi, „Példás” értékelés.

A teszt legrövidebb nedves féktávjának tulajdonosa, de a második legjobb a száraz féktávja, a száraz és nedves kezelhetősége is. Az teszt átlagától picit energiatakarékosabb és meglehetősen csendes abroncs. Terepező teljesítményei: murvás talaj kezelhetősége 5. A vonóerő átadása füvön: 1., sárban 4., murván 3.
 

2. Continental Premium Contact 6 nyári gumi, „Példás”.

A legrövidebb száraz fékutat teljesítette, száraz kezelhetősége is első. Nedves teljesítményei szintén kiválóak. Nagyon üzemanyag takarékos, viszont elég zajos futófelület. Terepteljesítmények: Murva kezelése 3. Vonóerő átadás füvön 2., sárban 6., murván 1. hely.
 

2. Hankook Ventus Prime 3 K125 nyári gumi, „Példás”.

Inkább a száraz teljesítményei jobbak, bár a nedves féktesztje harmadik volt, a kezelhetősége csak hatodik. Nem igazán energiatakarékos, viszont nagyon csendes abroncs. Terepteljesítményei: murva kezelése 10., vonóerő füvön 2., sárban 6., murván 1. hely.
 

2. Nokian PowerProof nyári gumi, „Példás”.

Körülbelül a teszt átlagát hozza nedves és száraz fékteljesítményben, nedves kezelhetősége kitűnő. Viszonylag energiatakarékos, de elég zajos futófelület. Terepező tudás: murva kezelés 1. hely. A vonóerő útra vitele füvön 3., sárban 5., murván 8. hely.
 

5. Maxxis Premitra HP5 nyári gumi, „Példás”.

Szárazon és nedves felületeken is átlagos a fékteljesítmény, a kezelhetőség azonban az átlagtól jobb. Nem energiatakarékos, kissé zajos abroncs. Terep tudás: Murva kezelés 4. hely. A vonóerő átadása füvön 9., sárban 2., murván 4. hely.
 

6. Bridgestone Turanza T005 nyári gumi, „Példás”.

Nedves fékteljesítmény jó, a száraz átlagos. Nedves kezelés jó, a száraz átlag alatti. A teszt leg-üzemanyag takarékosabb abroncsa, viszont nagyon zajos. Terepezés: Murva kezelés 6. hely. A vonóerő útra vitele füvön 10., sárban 9., murván 7. hely.
 

7. Toyo Proxes Sport, „Jó” értékelés.

Nyolcadik hely a száraz és a nedves fékteszten. Száraz kezelés jó, a nedves átlag alatti. Nem energiatakarékos, átlagosan zajos abroncs. Terepezés: Murvás kezelése 2. hely. A vonóerő átadása füvön 8., sárban 8., murván 5. hely.
 

8. Nexen N Fera RU1, „Jó”.

Száraz és nedves fékteszt 7. hely. A száraz és nedves kezelés átlag alatti. Nem üzemanyag takarékos, kissé zajos futófelület. Murva kezelése 8., vonóerő füvön 7., sárban 7., murván 2. hely.
 

9. Cooper Zeon CS8, „Feltételesen ajánlott”.

 

10. CST Medallion MD A1, „Nem ajánlott”

Mai napi akciós gumink!
GOODYEAR - UG9 Plus - téligumi adatlap
téligumi
195/65 R15
Súly index: 95
Sebesség index: T
Erősített: XL
Defekttűrő: nem
Ár:
39.775 Ft
Kedvezményes ár:
22.400 Ft (44 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva