Kérdése van? Hívjon minket! 30 / 6065-170
A kosár tartalma 0 termék
Szélesség
Magasság
Átmérő
Terhelés
Sebesség
Évszak:
Típus:
Márka:
0 db találat

​Hankook téli gumi: minőség kedvező áronHamarosan aktuálissá válik a téli gumi cseréje. Ugyan a hőmérő higanyszála még csak éjszakánként süllyed hét fok alá, de a hetek múlásával ez nemsokára tartóssá válik napközben is. A hét fokos szabályt szem előtt tartva rendkívül fontos, hogy időben megtörténjen a gumicsere, hiszen így az első havazás valószínűleg nem bénítja majd meg az országot.
Nem mindegy azonban, hogy milyen márkára esik a választás. A kiváló teljesítmény és a megbízhatóság legalább olyan fontosak az autósok számára, mint az árak. E téren nem véletlen verhetetlen az olcsó Hankook téligumi, amely már számtalanszor bebizonyította minőségét.

 

Világszínvonal megfizethető áron
 

 
A Hankook márka neve valószínűleg senki számára nem cseng ismeretlenül, hiszen az elmúlt hetven évben folyamatosan egyre nagyobb részt szakított a piacból. A jövő kihívásainak öt különböző országban működő kutatási-fejlesztési központjaiban zajló munkával igyekszik megfelelni, és olyan abroncsokkal lép piacra, melyek méret és minőség szempontjából is kimagasló színvonalat nyújtanak az autósoknak.
 

Olcsó Hankook téligumi: vezetési élmény négy pilléren

 
A világhírű gyártó minden gumija a Kontrol Technology koncepciója szerint született meg. A teljesítmény, a kényelem, a biztonság és a környezetvédelem négyesét úgy igyekszik megvalósítani a cég, hogy közben valóban örömteli vezetési élményt nyújtsanak gumijai. Az olcsó Hankook téligumi esetében sincs ez másként, így ha megfizethető árkategóriát szeretnénk választani a téli időszakra, akkor a márka garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeket.
 

Miben más a téli gumi, mint a nyári verzió?

 
Nem véletlen hívják fel a szakemberek évről-évre a figyelmet az évszaknak megfelelő gumihasználatra. A két típus természetesen nem csak elnevezésében, hanem egyéb jellemzőiben is különbözik egymástól. Ennek oka nem más, mint az, hogy a téli útviszonyok és időjárás igencsak komoly követelményeket támasztanak az abroncsok felé, melyeknek az anyagösszetételében és felületi kialakításában is különböző nyári abroncs nem tud eleget tenni.

Olcsó Hankook téligumi: vezetési élmény négy pilléren

Minden kampány és figyelemfelhívás ellenére is tény, hogy hazánk az első havazás alkalmával rendszerint megbénul. A felkészületlen autósok rendre az árokban kötnek ki, és a koccanások, balesetek száma is jelentősen megnő a tél beköszöntésekor. Pedig egészen egyszerű lenne a megelőzés, mindössze annyit kell tenni, hogy időben gondoskodunk a gumicseréről.
 
A téli gumi magas szilika tartalma felel azért, hogy a tapadás megfelelő legyen. A télen gyakori latyak és hó sem jelenthet akadályt a méretes kapaszkodóblokkoknak, a mély bordáknak és a sűrű lamelláknak. Mindezek együttesen valósítják meg a megfelelő úttartást és az aquaplaning elleni ellenállást.
 

Költséghatékony választás a téli hónapokra

 
Az olcsó Hankook téligumi a tökéletes példa arra, hogy a igenis lehetséges tartós, magas színvonalú abroncsot megfizethető áron vásárolni. A komoly kihívást jelentő időjárási viszonyok közötti kezelhetőség már egy jó pont a márka mellett. A valós körülmények között elvégzett tesztelések és a folyamatos fejlesztések lehetővé teszik, hogy olyan gumik kerüljenek az üzletekbe, amelyek ténylegesen is megfelelnek a feléjük támasztott követelményeknek.

A csendes futás hozzájárul az optimális vezetési élményhez, a nedves körülmények között is kiválóan teljesített téli gumik pedig egyértelműen hozzásegítenek az autó és az utasok biztonságához. Ha szempont a vásárlásnál az ár, de nem mindegy a minőség, akkor mindenképp megéri egy próbát tenni az autógumi teszteken is kiválóan teljesítő márkával.
Mai napi akciós gumink!
VREDESTEIN - Snowtrac 5 - téligumi
téligumi
205/55 R16
Súly index: 91
Sebesség index: T
Erősített: nem
Defekttűrő: nem
Ár:
39.945 Ft
Akciós ár:
25.605 Ft (36 %)

Fizessen bankkártyával!

Hasznos információk képe
Kátyúgarancia képe
Autógumi kereső autótípus szerint
A autogumiakcio.hu oldalon kedvére válogathat az akciós téligumik és nyárigumik között. Válasszon az alább található gyártók téli-, és nyárigumi kínálatából!

Top 5 téligumi gyártó

Top 5 nyárigumi gyártó

Autógumi gyártók

Kövessen minket!
2013. autogumiakcio.hu - Minden jog fenntartva